.:مسابقه ساخت آواتار و امضا:.

کدام یک بهتر است؟ (پست اول تاپیک)

• مجموع رای دهنده‌ها
    12
  • نظرسنجی بسته شده است .
مگر اوتار وامضا 2 برای hd7 عزیز نیست پس چرا تو بردی؟؟؟؟؟

اینبار یادم رفت بگم مدت برای نظرسنجی بذارند
برای همین گفتم تا فلان ساعت هر کس بیشترین رای رو داشت برنده هست
که اون موقع من بودم
حالا که گفتم بردم و 1 ساعت بعد تازه دوستان اومده بودن داشتن رای میدادن:|
گفته بودم که تاثیری نداره و فقط تا همون ساعتی که گفتم بود ولی بازم رای میدادن:|

:| **** به اين رأى دادنتون :| اينا فكر كردن هرچى حركتيه بهتره :|:دى اينا از كجا پيداشون ميشه ؟؟؟
گل گفتی.والا راست میگه.
آواتار و امضا 1:.:miladamiri:.
آواتار و امضا 2:Milad Hero
آواتار و امضا 3:james bond
آواتار و امضا 4:sahand2012
آواتار و امضا 5:arian007
اشتباه گفتی.درستش اینه:
آواتار و امضا 3:arian007
آواتار و امضا 4:james bond

:| **** به اين رأى دادنتون :| اينا فكر كردن هرچى حركتيه بهتره :|:دى اينا از كجا پيداشون ميشه ؟؟؟
اصلا اینطور نیست عزیز من به اواتار و امضای شماره ی 1 رای دادم به خاطره این که تمامه فضای دخل اواتار و امضا پر شده حالا اگه متحرک هم نبود باز رای من همین بود
بنظره من اواتار و امضای شماره ی 2 هم خیلی خوبه ولی اگه عکسی که از کاراکتره اصلی توی امضا هست یه چیزه دیگه بود خیلی بهتر می شُد
اواتار و امضای شماره ی 3 بنظرم اواتار واقعا قشنگه ولی متاسفانه امضا خوب نشده
اواتار و امضای شماره ی 4 هم خیلی خوبه
و اواتار و امضای شماره ی 5 هم بنظرم امضا خوبه ولی اواتار عکسش خیلی خاص نیست اگه دقت کرده باشین دوستانی هم که این عکسو اواتار کردن کمترین کاری که انجام دادن یه قابه مناسب براش انتخاب کردن تا عکسو متفاوت کنه
البته اینا نظره منه

- - -ویرایش - - -

درضمن اقا میلاد فکر کنم سرورِ سایتی که اواتار و امضا تو روش اپ کردی مشکل پیدا کرده الان عکسای شما باز نمیشن

اصلا اینطور نیست عزیز من به اواتار و امضای شماره ی 1 رای دادم به خاطره این که تمامه فضای دخل اواتار و امضا پر شده حالا اگه متحرک هم نبود باز رای من همین بود
بنظره من اواتار و امضای شماره ی 2 هم خیلی خوبه ولی اگه عکسی که از کاراکتره اصلی توی امضا هست یه چیزه دیگه بود خیلی بهتر می شُد
اواتار و امضای شماره ی 3 بنظرم اواتار واقعا قشنگه ولی متاسفانه امضا خوب نشده
اواتار و امضای شماره ی 4 هم خیلی خوبه
و اواتار و امضای شماره ی 5 هم بنظرم امضا خوبه ولی اواتار عکسش خیلی خاص نیست اگه دقت کرده باشین دوستانی هم که این عکسو اواتار کردن کمترین کاری که انجام دادن یه قابه مناسب براش انتخاب کردن تا عکسو متفاوت کنه
البته اینا نظره منه

- - -ویرایش - - -

درضمن اقا میلاد فکر کنم سرورِ سایتی که اواتار و امضا تو روش اپ کردی مشکل پیدا کرده الان عکسای شما باز نمیشن
4و5 امضاش کشیده شده.
ولی 3 و 2 و1 نظرتون درسته

الان که هستش:d
-----------------------
میگم بچه ها میخواین من از دور بعد شرکت نکنم شانس برنده شدن رو بدم به بچه های دیگه؟:whistling:
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or