شانس اوردین کنکور دارم ! :book:وقت ندارم تو مسابقه شرکت کنم ! وگر نه ..... !:d
اگه خودش درست کرده باشه و اماده از اینترنت نگرفته باشه ! خدایی هر کی هست کارش درسته .حقشه اول بشه !
معلومه دیگه وقتی آقای emperor 69 که مدیر گالری و گرافیست کامله اومد کی برنده میشه دیگه!؟:d
به نظر من اینکه موضوع رو آزاد انتخاب میکنی خوب نیست. باید محدودیت ایجاد کنی تا بشه اسمش رو مسابقه گذاشت. اگه به نظرم از دفعه بعد هم برای امضا و هم آواتار یه موضوعی رو انتخاب کنی و محدودیت تعیین کنی خیلی بهتر بشه.
دوست عزیز درسته این مسابقه به اسم ساخت اواتار و امضا شناخته میشه ولی مسابقه طراحی که نیست فرومی مثل بازیسنتر که از لحاظ سایز و حجم محدودیت های زیادی داره هنر ساخت اواتار و امضا توش پیدا کردن عکس مناسب و برش با کیفیت و مناسب برای فروم هست اینکه متحرک سازی بشه یا افکت و نور و رنگ بندی و ..... روش کار بشه مگه حجم بازیسنتر چقدر اجازه این کار به شما داده میشه از نظر من بیشتر امضا و اواتار های متحرکی که تو بازیسنتر به کار گرفته میشه کیفیت انچنانی نداره و در قیاس با چیز هایی که من قبلآ دیدم قابل مقایسه نیست ( البته بگم کار دوستان برای متحرک سازی امضا هاشون در این شرایط قابل تقدیر)
در مورد عکس هم به هر حال هرکسی باید از یه عکس پایه استفاده کنه مگه اینطوری نیست که دوستانی که میخواستن میتونستند همین عکس رو پیدا کنن و با تغییرات شانس بهتری برای برنده شدن داشته باشند پس میشه گفت انتخاب درسته که تو همچین مسابقه ای باعث برد دوستان میشه هرچقدر که عکسی که پیدا میکنه ساده باشه
همه این حرف ها برداشت من از این مسابقه بود چون تو قسمت قوانین هیچ مورد خاصی ذکر نشده بود که من جور دیگه ای از این مسابقه برداشت کنم شایدم من اشتباه میکنم
دوست عزیز من هیچوقت گرافیست نبودم و نیستم :d
الانم که شرکت کردم چون فکر میکردم مسابقه جالبی هستش و اینکه یکی از اعضای کادر شرکت کنه میتونه برای جذاب شدن مسابقه کمک کنه ولی حق با شماست نه به خاطر مهارت ( که مهارت خاصی ندارم ) ولی به خاطر داشتن عکس هایی که هنوز عمومی نشده من دستم باز تر هست ولی برای شرکت تو مسابقه از همچین عکس هایی استفاده نکردم و این دور هم امتحانی شرکت کردم اگه مشکلی ایجاد کرد دیگه شرکت نمیکنم البته تو این دو دور اواتار و امضاهای دوستان رو دیدم کاملآ مشخص بود که خیلی بهتر از من هستند ممکنه بین 5 نفر 5ام هم نشم چه برسه اول :d
دوست عزیز من هیچوقت گرافیست نبودم و نیستم :d
الانم که شرکت کردم چون فکر میکردم مسابقه جالبی هستش و اینکه یکی از اعضای کادر شرکت کنه میتونه برای جذاب شدن مسابقه کمک کنه ولی حق با شماست نه به خاطر مهارت ( که مهارت خاصی ندارم ) ولی به خاطر داشتن عکس هایی که هنوز عمومی نشده من دستم باز تر هست ولی برای شرکت تو مسابقه از همچین عکس هایی استفاده نکردم و این دور هم امتحانی شرکت کردم اگه مشکلی ایجاد کرد دیگه شرکت نمیکنم البته تو این دو دور اواتار و امضاهای دوستان رو دیدم کاملآ مشخص بود که خیلی بهتر از من هستند ممکنه بین 5 نفر 5ام هم نشم چه برسه اول :d
دفعه بعد از همون عکسات بذار ببینم چه کار میکنی:dبه خاطر داشتن عکس هایی که هنوز عمومی نشده من دستم باز تر هست ولی برای شرکت تو مسابقه از همچین عکس هایی استفاده نکردم
تکمیل شد :d
این جوری نمی شه نظربدی یکی امضاش خوبه اوتاربدردنمیخوره یک اواتارش خوبه امضاش بدردنمیخوره :-b
بعد از دور سوم میگم مدیران اسم تاپیک رو بذارن مسابقه ساخت اواتار
بعد یکی دیگه هم برای امضا میزنم