farhad_g به خودتون رای نمیدید
چرا یکم دیر رسیدم! انگار فقط خودم به خودم رای دادم ! خخخخ :d
من طرف هیچ کس نیستم به جز خودم !:d به نظر من باید قانون مسابقه این طوری باشه که :
وقتی میلاد جان اعلام کرد از چی ساخته بشه همه شروع به کار کنن و تا امضا و اواتارشون اماده نشده پستی مبنی بر این که اعلام امادگی کنند نزارند .
هر چی سریع تر بسازی احتمال این که جزو پنج نفر باشی بیشتره و به محض این که پنج نفر ، ساخته هاشون رو توی تاپیک گذاشتن دیگه بقیه گرچه حتی اماده باشند
یا قبلا گفته باشن که در مسابقه شرکت خواهند کرد حق شرکت تو اون دور رو ندارند و باید اماده شن برای دور بعدی .
این طوری هم جذابیت مسابقه بیشتره ، هم حق کسی ضایع نمیشه ، هم سرعت عمل بچه ها تو ساخت بالا میره !:d
دوستانی که موافقن پست رو لایک کنن تا میلاد جانم که چند وقته ازش خبری نی! توی قوانین مسابقه بنویسه.
این دورم یه جوری هر 6 نفرو زیر سیبیلی رد کنین ! دور بعدی درستش کنین
اقا ما هم به شما ری دادیم ایشالا ریس جمهور شی :d
یعنی کسی که میخواد شرکت کنه اواتار و امضارو برای من بفرسته و بعد من بذارم تو پست اول به جای اسم هم مثلا عدد بدم؟ بعد که یکی برنده شد اعلام کنیم اون کیه درسته؟به نظرم اواتار و امضاهایی که میسازین و قرار میدین رو ننویسین این اواتار و امضا ماله فلان کاربر هست و اواتار ها و امضاهارو پ.خ کنید
اینطوری فک کنم بهتر میشه
همینطور بذار ببینیم کی به کی رای داده:d (امیدوارم منظورم رو اشتباه نگیرین)
بله درسته ولی در حد نظر هستش ممکنه زیاد هم جالب نباشه تجزیه تحلیلش رو خودت بکنیعنی کسی که میخواد شرکت کنه اواتار و امضارو برای من بفرسته و بعد من بذارم تو پست اول به جای اسم هم مثلا عدد بدم؟ بعد که یکی برنده شد اعلام کنیم اون کیه درسته؟