.:مسابقه ساخت آواتار و امضا:.

کدام یک بهتر است؟ (پست اول تاپیک)

• مجموع رای دهنده‌ها
    12
  • نظرسنجی بسته شده است .
ایکاش می شد به چند گزینه رای داد : :d
من به .:miladamiri:. رای دادم اما james bond هم خوب بود! (هم کیفیت هم تک بودن)
ایکاش امضا رو جداگانه نظر سنجی می شد بذارید.یکی شاید آواتارش از اونای دیگه بهتر نباشه اما امضای خیلی خوبی طراحی کرده همین جا
آدم میمونه به امضا رای بده یا آواتار

من طرف هیچ کس نیستم به جز خودم !:d به نظر من باید قانون مسابقه این طوری باشه که :
وقتی میلاد جان اعلام کرد از چی ساخته بشه همه شروع به کار کنن و تا امضا و اواتارشون اماده نشده پستی مبنی بر این که اعلام امادگی کنند نزارند .
هر چی سریع تر بسازی احتمال این که جزو پنج نفر باشی بیشتره و به محض این که پنج نفر ، ساخته هاشون رو توی تاپیک گذاشتن دیگه بقیه گرچه حتی اماده باشند
یا قبلا گفته باشن که در مسابقه شرکت خواهند کرد حق شرکت تو اون دور رو ندارند و باید اماده شن برای دور بعدی .
این طوری هم جذابیت مسابقه بیشتره ، هم حق کسی ضایع نمیشه ، هم سرعت عمل بچه ها تو ساخت بالا میره !:d
دوستانی که موافقن پست رو لایک کنن تا میلاد جانم که چند وقته ازش خبری نی! توی قوانین مسابقه بنویسه.
این دورم یه جوری هر 6 نفرو زیر سیبیلی رد کنین !;) دور بعدی درستش کنین

دقیقا میخوام همین کارو کنم
هرکس که گذاشت شرکت میکنه

به نظرم اواتار و امضاهایی که میسازین و قرار میدین رو ننویسین این اواتار و امضا ماله فلان کاربر هست و اواتار ها و امضاهارو پ.خ کنید
اینطوری فک کنم بهتر میشه
همینطور بذار ببینیم کی به کی رای داده:d (امیدوارم منظورم رو اشتباه نگیرین:|)

به نظرم اواتار و امضاهایی که میسازین و قرار میدین رو ننویسین این اواتار و امضا ماله فلان کاربر هست و اواتار ها و امضاهارو پ.خ کنید
اینطوری فک کنم بهتر میشه
همینطور بذار ببینیم کی به کی رای داده:d (امیدوارم منظورم رو اشتباه نگیرین:|)
یعنی کسی که میخواد شرکت کنه اواتار و امضارو برای من بفرسته و بعد من بذارم تو پست اول به جای اسم هم مثلا عدد بدم؟ بعد که یکی برنده شد اعلام کنیم اون کیه درسته؟:-/

یعنی کسی که میخواد شرکت کنه اواتار و امضارو برای من بفرسته و بعد من بذارم تو پست اول به جای اسم هم مثلا عدد بدم؟ بعد که یکی برنده شد اعلام کنیم اون کیه درسته؟:-/
بله درسته ولی در حد نظر هستش ممکنه زیاد هم جالب نباشه تجزیه تحلیلش رو خودت بکن
ولی اینکه کی به کی رای داده رو بذار ببینیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or