susha کاربر سایت Sep 10, 2012 #1,651 حالا که کسی علاقه نداره من میزارم : بازی امسال اومده و سبک Adventure point & click هست. آخرین ویرایش: Sep 10, 2012
kitana کاربر سایت Sep 10, 2012 #1,654 خب حالا این وسط یه سوال پیش میاد ... ما رو کدوم عکس باید کار کنیم ؟
susha کاربر سایت Sep 10, 2012 #1,655 نوشته شده توسط kitana: خب حالا این وسط یه سوال پیش میاد ... ما رو کدوم عکس باید کار کنیم ؟ بیشتر... چی بگم ؟ همون موقع هر کس میگفت یه نفر عکس بزاره حالا که من گذاشتم عکس دیگه پیدا شد.
نوشته شده توسط kitana: خب حالا این وسط یه سوال پیش میاد ... ما رو کدوم عکس باید کار کنیم ؟ بیشتر... چی بگم ؟ همون موقع هر کس میگفت یه نفر عکس بزاره حالا که من گذاشتم عکس دیگه پیدا شد.
susha کاربر سایت Sep 11, 2012 #1,660 همون عکسی که گذاشتم جواب بدید ---------- نوشته در 12:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط jaki: عکس مجید مال بازیه RUN AWAY هست بیشتر... اشتباهست
همون عکسی که گذاشتم جواب بدید ---------- نوشته در 12:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط jaki: عکس مجید مال بازیه RUN AWAY هست بیشتر... اشتباهست