kayvanbahman کاربر سایت Sep 4, 2012 #1,442 نوشته شده توسط silent assassin: soldiers heroes of war???? بیشتر... کماندوزه مطمئنم منتها باید وایسیم بیاد جواب بده
نوشته شده توسط silent assassin: soldiers heroes of war???? بیشتر... کماندوزه مطمئنم منتها باید وایسیم بیاد جواب بده
Fenris Wolf کاربر سایت Sep 4, 2012 #1,443 آره کماندوز هست همون hud رو داره تازه اگه یادتون باشه شماره 3 ـش تو برفا بود ایا این بازی برای 360 یا پی اس 3 هستند؟ یا فقط پی اس 2 و پی سی؟
آره کماندوز هست همون hud رو داره تازه اگه یادتون باشه شماره 3 ـش تو برفا بود ایا این بازی برای 360 یا پی اس 3 هستند؟ یا فقط پی اس 2 و پی سی؟
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Sep 4, 2012 #1,444 نوشته شده توسط kayvanbahman: commandos 2 men of courage مرحله ی دومه که دزده هست و اون یارو که بمب میزاره بیشتر... آره خودمم مطمینم!:d دیگه گفتم سنگ مفت گنجشک هم مفت بزنیم شاید خورد!!:d
نوشته شده توسط kayvanbahman: commandos 2 men of courage مرحله ی دومه که دزده هست و اون یارو که بمب میزاره بیشتر... آره خودمم مطمینم!:d دیگه گفتم سنگ مفت گنجشک هم مفت بزنیم شاید خورد!!:d
kitana کاربر سایت Sep 4, 2012 #1,446 نوشته شده توسط kayvanbahman: بیشتر... بابا میذاشتی لااقل بیاد تایید کنه اینم Farcry2
susha کاربر سایت Sep 5, 2012 #1,447 stalker farcry metro ---------- نوشته در 12:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ---------- اره درست گفته ... من که گفتم اولین حدس جوابو میگید
stalker farcry metro ---------- نوشته در 12:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ---------- اره درست گفته ... من که گفتم اولین حدس جوابو میگید
kayvanbahman کاربر سایت Sep 5, 2012 #1,449 نوشته شده توسط kitana: بابا میذاشتی لااقل بیاد تایید کنه اینم Farcry2 بیشتر... درسته از کجا فهمیدی؟
kitana کاربر سایت Sep 5, 2012 #1,450 نوشته شده توسط kayvanbahman: درسته از کجا فهمیدی؟ بیشتر... از استعدادم کمک گرفتم:d --------------------------
نوشته شده توسط kayvanbahman: درسته از کجا فهمیدی؟ بیشتر... از استعدادم کمک گرفتم:d --------------------------
kitana کاربر سایت Sep 5, 2012 #1,452 نوشته شده توسط silent assassin: Velvet assassin???? بیشتر... درسته یعنی چی شد که این عکسم انقدر زود لو رفت ؟
نوشته شده توسط silent assassin: Velvet assassin???? بیشتر... درسته یعنی چی شد که این عکسم انقدر زود لو رفت ؟
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Sep 5, 2012 #1,454 ولی من تا حالا تو گوگل نزدم!!! بابا اون عکسم که آسون بود از شخصیت اصلیش تابلو بود!!:d [/URL][/IMG] خدایی از این آسونتر نمیتونستم بذارم,HUD رو هم دست کاری نکردم که همه بفهمن!!:d
ولی من تا حالا تو گوگل نزدم!!! بابا اون عکسم که آسون بود از شخصیت اصلیش تابلو بود!!:d [/URL][/IMG] خدایی از این آسونتر نمیتونستم بذارم,HUD رو هم دست کاری نکردم که همه بفهمن!!:d