Red V کاربر سایت Aug 22, 2012 #874 نوشته شده توسط mostafaamiri: project snowblind بیشتر... درسته ميتونم بپرسم چطوري از طريق گوگل پيداش كرديد ؟؟ :d
نوشته شده توسط mostafaamiri: project snowblind بیشتر... درسته ميتونم بپرسم چطوري از طريق گوگل پيداش كرديد ؟؟ :d
mostafaamiri کاربر سایت Aug 22, 2012 #876 نوشته شده توسط Red V: درسته ميتونم بپرسم چطوري از طريق گوگل پيداش كرديد ؟؟ :d بیشتر... به سختی:d خوب شما دستکاری کن که ما نتونیم بگیم:d من نمیگفتم یکی دیگه میگفت آخرین ویرایش: Aug 22, 2012
نوشته شده توسط Red V: درسته ميتونم بپرسم چطوري از طريق گوگل پيداش كرديد ؟؟ :d بیشتر... به سختی:d خوب شما دستکاری کن که ما نتونیم بگیم:d من نمیگفتم یکی دیگه میگفت
Red V کاربر سایت Aug 22, 2012 #877 نوشته شده توسط mostafaamiri: خوب شما دستکاری کن که ما نتونیم بگیم:d من نمیگفتم یکی دیگه میگفت بیشتر... نه خب ميخوام دليل و نحوه پيگيري رو بدونم تا اصلاحش كنم مواردي رو كه باعث لو رفتن عكس در گوگل ميشه . :d
نوشته شده توسط mostafaamiri: خوب شما دستکاری کن که ما نتونیم بگیم:d من نمیگفتم یکی دیگه میگفت بیشتر... نه خب ميخوام دليل و نحوه پيگيري رو بدونم تا اصلاحش كنم مواردي رو كه باعث لو رفتن عكس در گوگل ميشه . :d
susha کاربر سایت Aug 22, 2012 #878 نوشته شده توسط Red V: درسته ميتونم بپرسم چطوري از طريق گوگل پيداش كرديد ؟؟ :d بیشتر... Hardly
<^SIleNT^> کاربر سایت Aug 22, 2012 #880 یا از xfire عکس بزارید یا خودتون عکس بگیرید. امید است که گوگل نتواند پیدا کند. اینجوری نیازی پیدا نمیکنید که عکس ها رو خراب کنید.
یا از xfire عکس بزارید یا خودتون عکس بگیرید. امید است که گوگل نتواند پیدا کند. اینجوری نیازی پیدا نمیکنید که عکس ها رو خراب کنید.
mostafaamiri کاربر سایت Aug 22, 2012 #882 نوشته شده توسط jackbauer: Army of Two: The Devil's Cartel بیشتر... اره:-b میگن ادم با تقلب بجایی نمیرسه همینه:d ---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ---------- این هم عکس اصلی:d Spoiler
نوشته شده توسط jackbauer: Army of Two: The Devil's Cartel بیشتر... اره:-b میگن ادم با تقلب بجایی نمیرسه همینه:d ---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ---------- این هم عکس اصلی:d Spoiler
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 22, 2012 #883 دوستان اگر نمی تونند عکس بزارن خو اعلام کنن دیگه!!
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 22, 2012 #884 به 15 ساعت تغییر کرد کلا چند روز پیش دو تا از قانون ها ویرایش کردم. ---- Assassin'S Creed