Навид کاربر سایت Aug 17, 2012 #721 بچه ها من به قوانين اينجا وارد نيستم ولي اينو ميذارم ببينم ميتونيد حدس بزنيد؟
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 17, 2012 #723 برای اینکه وارد بشید قوانین پست اول رو بخونید.
Miladosos کاربر سایت Aug 17, 2012 #724 بازی برای سگا جنسیس بود (پلتفرم های دیگه رو نمیدونم) (همون سگای خودمون بود) . گوگل نمیشناسه . زحمت نکشید. عکس هم که قابل مشاهده هست . مشکلی نیست ؟ آخرین ویرایش: Aug 17, 2012
بازی برای سگا جنسیس بود (پلتفرم های دیگه رو نمیدونم) (همون سگای خودمون بود) . گوگل نمیشناسه . زحمت نکشید. عکس هم که قابل مشاهده هست . مشکلی نیست ؟
M2Terrorism کاربر سایت Aug 17, 2012 #725 نوشته شده توسط miladosos: بازی برای سگا جنسیس بود (پلتفرم های دیگه رو نمیدونم) (همون سگای خودمون بود) . گوگل نمیشناسه . زحمت نکشید. عکس هم که قابل مشاهده هست . مشکلی نیست ؟ بیشتر... Michael Jackson Moon Light خوراک من بود
نوشته شده توسط miladosos: بازی برای سگا جنسیس بود (پلتفرم های دیگه رو نمیدونم) (همون سگای خودمون بود) . گوگل نمیشناسه . زحمت نکشید. عکس هم که قابل مشاهده هست . مشکلی نیست ؟ بیشتر... Michael Jackson Moon Light خوراک من بود
susha کاربر سایت Aug 17, 2012 #728 نوشته شده توسط M2Terrorism: Michael Jackson Moon Light خوراک من بود بیشتر... اره یادش بخیر .. یک دکمه میگرفتیم شروع میکردن به رقصیدن
نوشته شده توسط M2Terrorism: Michael Jackson Moon Light خوراک من بود بیشتر... اره یادش بخیر .. یک دکمه میگرفتیم شروع میکردن به رقصیدن
Miladosos کاربر سایت Aug 17, 2012 #729 نوشته شده توسط M2Terrorism: Michael Jackson Moon Light خوراک من بود بیشتر... بمیری (شوخی) . معلومه طرفدار زیاد داشته . البته درستش MoonWalker هست . فکر میکنم باید مسطفی بزاره چون ایشون نام درست رو گفتن
نوشته شده توسط M2Terrorism: Michael Jackson Moon Light خوراک من بود بیشتر... بمیری (شوخی) . معلومه طرفدار زیاد داشته . البته درستش MoonWalker هست . فکر میکنم باید مسطفی بزاره چون ایشون نام درست رو گفتن
mostafaamiri کاربر سایت Aug 17, 2012 #731 ---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ---------- گفتم ایندفعه اسون بذارم با اولین حدس میگید:d Spoiler
---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ---------- گفتم ایندفعه اسون بذارم با اولین حدس میگید:d Spoiler
Niko Bellic کاربر سایت Aug 17, 2012 #733 نوشته شده توسط mostafaamiri: ---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ---------- گفتم ایندفعه اسون بذارم با اولین حدس میگید:d Spoiler بیشتر... Metal Gear????? علامت سوال برا ایجاد رعب و وحشت و هیجان
نوشته شده توسط mostafaamiri: ---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ---------- گفتم ایندفعه اسون بذارم با اولین حدس میگید:d Spoiler بیشتر... Metal Gear????? علامت سوال برا ایجاد رعب و وحشت و هیجان
susha کاربر سایت Aug 17, 2012 #734 بگردم دنبال عکس وقت تلف نشه ---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Niko Bellic: Metal Gear????? بیشتر... شرمنده من زودتر گفتم
بگردم دنبال عکس وقت تلف نشه ---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Niko Bellic: Metal Gear????? بیشتر... شرمنده من زودتر گفتم