Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Aug 16, 2012 #677 نوشته شده توسط susha: دقیقا درسته.. من که همه بازی ها رو نکردم که بدونم دقیقا کدوم نسخش هست بیشتر... نوشته شده توسط R43: mostafaamiri دوست عزیز اگر نمیگفتی شماره دوم هست باید عکس بعدی درو میزاشتی. _ راستی هیچ قانونی هم ندارم که باید اسم کامل بازی بگید پس از خودتون قانون نسازید. بیشتر... نوشته شده توسط Red V: شما جواب كامل و درست رو گفتيد و خودتون بايد ادامه بديد . بیشتر... نوشته شده توسط mostafaamiri: من بذارم مشکلی نداره؟ ولی شما بردید اگه منم بگید بذارم اماده یه:d بیشتر... بذارید خواهش میکنم! مهم همون عنوان هستش!
نوشته شده توسط susha: دقیقا درسته.. من که همه بازی ها رو نکردم که بدونم دقیقا کدوم نسخش هست بیشتر... نوشته شده توسط R43: mostafaamiri دوست عزیز اگر نمیگفتی شماره دوم هست باید عکس بعدی درو میزاشتی. _ راستی هیچ قانونی هم ندارم که باید اسم کامل بازی بگید پس از خودتون قانون نسازید. بیشتر... نوشته شده توسط Red V: شما جواب كامل و درست رو گفتيد و خودتون بايد ادامه بديد . بیشتر... نوشته شده توسط mostafaamiri: من بذارم مشکلی نداره؟ ولی شما بردید اگه منم بگید بذارم اماده یه:d بیشتر... بذارید خواهش میکنم! مهم همون عنوان هستش!
mostafaamiri کاربر سایت Aug 16, 2012 #678 باشه ولی اگه دوستان مخالف بودن شما جوابشونو بدید:d اینم عکس Spoiler
Fenris Wolf کاربر سایت Aug 16, 2012 #683 کال او دیوتی؟ کرایسیس قوانین رو خوندی؟ بیشتر... نه آخرین ویرایش: Aug 16, 2012
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Aug 16, 2012 #684 نوشته شده توسط jaki: کال او دیوتی؟ کرایسیس بیشتر... -هر فرد در هر پست تنها مجاز به ذکر یک نام خواهد بود . بیشتر... قوانین رو خوندی؟
نوشته شده توسط jaki: کال او دیوتی؟ کرایسیس بیشتر... -هر فرد در هر پست تنها مجاز به ذکر یک نام خواهد بود . بیشتر... قوانین رو خوندی؟
mostafaamiri کاربر سایت Aug 16, 2012 #685 نوشته شده توسط jaki: کال او دیوتی؟ کرایسیس بیشتر... فقط یکیشو میگم نه کال اف دیوتی هم نیست:d
mostafaamiri کاربر سایت Aug 16, 2012 #687 دوستان ببخشید من باید برم جایی 3 ساعت دیگه بر میگردم واقعا ببخشید من جوابو میدم به کیتانا نه اون هم نیست
دوستان ببخشید من باید برم جایی 3 ساعت دیگه بر میگردم واقعا ببخشید من جوابو میدم به کیتانا نه اون هم نیست
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 16, 2012 #688 عکس خیلی نا مفهومه!!!!!! Frontline نیست؟؟
susha کاربر سایت Aug 16, 2012 #690 هاچ زنبور عسل نیست ؟! اخه چرا مسابقه رو خراب میکنید ؟! مه خدایی از عکس میشه چی فهمید که ما بخواهیم حدس بزنیم ؟! رو هوا هر کی یه حرفی مزنه ... اه
هاچ زنبور عسل نیست ؟! اخه چرا مسابقه رو خراب میکنید ؟! مه خدایی از عکس میشه چی فهمید که ما بخواهیم حدس بزنیم ؟! رو هوا هر کی یه حرفی مزنه ... اه