Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Jul 23, 2012 #271 من انصراف میدم چون فعلا اینترنتم مشکل داره نمی تونم عکس بزارم
susha کاربر سایت Jul 23, 2012 #273 بازی برای سال 2003 هست و جز شاهکارهای زمان خودش بوده و برای PC,xbox,PS2 , GameCube هم منتشر شده ...
<^SIleNT^> کاربر سایت Jul 23, 2012 #274 نوشته شده توسط susha: بازی برای سال 2003 هست و جز شاهکارهای زمان خودش بوده و برای PC,xbox,PS2 , GameCube هم منتشر شده ... بیشتر... freedom fighter ـه. یادش بخیر...
نوشته شده توسط susha: بازی برای سال 2003 هست و جز شاهکارهای زمان خودش بوده و برای PC,xbox,PS2 , GameCube هم منتشر شده ... بیشتر... freedom fighter ـه. یادش بخیر...
<^SIleNT^> کاربر سایت Jul 23, 2012 #279 HUD رو اضافه کردم. دیگه خیلی ساده شد. . Spoiler: The Irony پس اون دوستانی که ایندی گیم های سخت سخت رو تشخیص میدادن کجا هستن؟:d
HUD رو اضافه کردم. دیگه خیلی ساده شد. . Spoiler: The Irony پس اون دوستانی که ایندی گیم های سخت سخت رو تشخیص میدادن کجا هستن؟:d
2909 کاربر سایت Jul 23, 2012 #283 نوشته شده توسط Manifesto: tenchu z بیشتر... درسته تنچو من با این بازی خاطرات زیادی داشتم مخصوصا یکش که آخر بازی مرد خودش رو فدای زن و بچش میکنه
نوشته شده توسط Manifesto: tenchu z بیشتر... درسته تنچو من با این بازی خاطرات زیادی داشتم مخصوصا یکش که آخر بازی مرد خودش رو فدای زن و بچش میکنه
<^SIleNT^> کاربر سایت Jul 23, 2012 #284 نوشته شده توسط Manifesto: tenchu z بیشتر... تنچو زی نیست، تنچو 2 ـه wrath of heavens. تنچو زی HUD ـش با این فرق میکنه. ولی خب درست گفتید. نوشته شده توسط 2909: درسته تنچو من با این بازی خاطرات زیادی داشتم مخصوصا یکش که آخر بازی مرد خودش رو فدای زن و بچش میکنه بیشتر... نمرد،rikimaru سُرو مرو گنده توی این عکس چسبیده به سقف! البته زره تنشه! -- 1 tenchu و 1 thief و 1 MGS همه با هم تو یه سال عرضه شدن، و به کمک هم سبک stealth رو باب کردن. خیلیا فکر میکنن بدون MGS این سبک میمرد در حالی که اشتباست. آخرین ویرایش: Jul 23, 2012
نوشته شده توسط Manifesto: tenchu z بیشتر... تنچو زی نیست، تنچو 2 ـه wrath of heavens. تنچو زی HUD ـش با این فرق میکنه. ولی خب درست گفتید. نوشته شده توسط 2909: درسته تنچو من با این بازی خاطرات زیادی داشتم مخصوصا یکش که آخر بازی مرد خودش رو فدای زن و بچش میکنه بیشتر... نمرد،rikimaru سُرو مرو گنده توی این عکس چسبیده به سقف! البته زره تنشه! -- 1 tenchu و 1 thief و 1 MGS همه با هم تو یه سال عرضه شدن، و به کمک هم سبک stealth رو باب کردن. خیلیا فکر میکنن بدون MGS این سبک میمرد در حالی که اشتباست.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 24, 2012 #285 دوستان لطفا عکس رو زود بزارند تا وثت کافی باقی ببماند.:d