C Calm Down کاربر سایت Jul 16, 2014 #2,386 نوشته شده توسط smoker: متاسفانه بره gamecube نیست اونم اسمش نیست! ولی خوب راستشو بگو Spoiler از گوگول دیدی؟:d بیشتر... من کل نسخه های Fire Emblem رو بازی کردم ، حالا به زور شبیه ساز و هرچی بوده
نوشته شده توسط smoker: متاسفانه بره gamecube نیست اونم اسمش نیست! ولی خوب راستشو بگو Spoiler از گوگول دیدی؟:d بیشتر... من کل نسخه های Fire Emblem رو بازی کردم ، حالا به زور شبیه ساز و هرچی بوده
PRINCE.OF.IRAN کاربر سایت Jul 17, 2014 #2,387 نوشته شده توسط Amir-GT: يكي ديگه عكس بزاره:d بیشتر... پس با اجازه من میذارم.... خودم از داخل بازی گرفتم خیلی آسونه سریع بگین ببینم
نوشته شده توسط Amir-GT: يكي ديگه عكس بزاره:d بیشتر... پس با اجازه من میذارم.... خودم از داخل بازی گرفتم خیلی آسونه سریع بگین ببینم
C Calm Down کاربر سایت Jul 17, 2014 #2,388 این که Rayman Legends اه اما کلا یه کاری بکنید بهش بشه گفت عکس بازی ، این چیه آخه :d عکس هم ندارم یکی دیگه بزاره
این که Rayman Legends اه اما کلا یه کاری بکنید بهش بشه گفت عکس بازی ، این چیه آخه :d عکس هم ندارم یکی دیگه بزاره
HIGH DEVS Blanc Loyal Member Jul 18, 2014 #2,396 نوشته شده توسط .:KATATONIA:.: Demon Souls ? Dark Souls ? بیشتر... هیشکدوم پ.ن. دوستان اسم بازی بگن
HIGH DEVS Blanc Loyal Member Jul 18, 2014 #2,398 نوشته شده توسط Milena: Dark SiderS? ) بیشتر... خیر!!
HIGH DEVS Blanc Loyal Member Jul 18, 2014 #2,400 نوشته شده توسط Emad47: Dragon age 1 or 2...:d بیشتر... خیر متاسفانه راهنمایی خیلی بزرگ: یکی از دوستان بشدت بهش نزدیک شد!
نوشته شده توسط Emad47: Dragon age 1 or 2...:d بیشتر... خیر متاسفانه راهنمایی خیلی بزرگ: یکی از دوستان بشدت بهش نزدیک شد!