مسابقه حدس تصویر (دور دوم)-پست اول تاپیک خوانده شود.

افرین داداش بهزاد :d
تازه خوبه بازی اواتارم بود :d
Nemesis خیلی تابلو بود تو عکس :d
81148303742439354227.jpg

عکست گوگل میشه برادر، عوضش کن:دی[/
QUOTE]
ای بابا ، دیگه چیکارش کنم لعنتیرو ، کلی خط خطی کردم تازه:d

Socom ه ، ولی کدوم نسخه؟؟
چون شبیه نسخه psp بود گرافیکش و از شکل کاراکترش فهمیدم :dدیگه بعد از اینکه پیام رو دادم رفتم گوگل دیدمش و نمیخوام با تقلب حدسم رو بگم ;)
هرکس درست گفت بگین اون بذاره
...
فقط اینجوری مزه ی بازی از بین میره :| خب چه کاری هستش که میرید گوگل :| خودتو حدس بزنید و هم اینکه مجبور نباشیم کل عکس رو خراب کنیم

چون شبیه نسخه psp بود گرافیکش و از شکل کاراکترش فهمیدم :dدیگه بعد از اینکه پیام رو دادم رفتم گوگل دیدمش و نمیخوام با تقلب حدسم رو بگم ;)
هرکس درست گفت بگین اون بذاره
...
فقط اینجوری مزه ی بازی از بین میره :| خب چه کاری هستش که میرید گوگل :| خودتو حدس بزنید و هم اینکه مجبور نباشیم کل عکس رو خراب کنیم
Socom Fire Team Bravo 2 بود ، عکس بعدی رو خودت بزار;)

Silent Hill؟
خو یکم عکس بزرگتری میذاشتی برادر این که هیچی معلوم نی
1920 * 1080 هست :|
بند انگشتی گذاشتم , کلیک کنید روش.
نه silent hill نیست

- - -ویرایش - - -

R6 Seige
درسته, عکس بعدی رو بذارید.
فقط یک سوال میکنم راستش رو بگید :d ( با همه هستم )
قسمت وسط عکس رو که cut نکردید بذارید تو گوگل؟ چون اگه قسمت وسط رو Cut میکردید و خط های سفید نبود پیدا میشد :| ):d

1920 * 1080 هست :|
بند انگشتی گذاشتم , کلیک کنید روش.
نه silent hill نیست

- - -ویرایش - - -

درسته, عکس بعدی رو بذارید.
فقط یک سوال میکنم راستش رو بگید :d ( با همه هستم )
قسمت وسط عکس رو که cut نکردید بذارید تو گوگل؟ چون اگه قسمت وسط رو Cut میکردید و خط های سفید نبود پیدا میشد :| ):d

من اون دوستمون رو نمی دونم ولی من از اون 5تا مربه ابی و زردش فهمیدم! راستی چجوری میشه تو گوگل سرچ کردشون؟

من اون دوستمون رو نمی دونم ولی من از اون 5تا مربه ابی و زردش فهمیدم! راستی چجوری میشه تو گوگل سرچ کردشون؟
اول میری گوگل بعد قسمت images بعد هم تو قسمت سرچ روی اون عکس دوربین کلیک کن بعد هم عکست رو آپلود کن. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or