RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Sep 28, 2012 #1,891 خیر اشتباست. تو بازی یه شخصیت بسیار محبوب و دیوونه هست!!!
Fenris Wolf کاربر سایت Sep 30, 2012 #1,894 اره این دوستمون درست گفت تابلوئه همون دکتر دیوونه هست که همه چیو تست میکنه
mostafaamiri کاربر سایت Oct 2, 2012 #1,895 ای بابا چرا تاپیک اینجوری شده~x( چرا دیگه مثل قبل نیست )x چرا هیچ کسی نیست:-b
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Oct 2, 2012 #1,896 من که اومدم عکس گذاشتم فقط 2 نفر حدس زدن!! اینم از عکس بعدی به قدری اسونه که اصلا..!چی بگم؟!! بیشتر...
من که اومدم عکس گذاشتم فقط 2 نفر حدس زدن!! اینم از عکس بعدی به قدری اسونه که اصلا..!چی بگم؟!! بیشتر...
mostafaamiri کاربر سایت Oct 2, 2012 #1,898 نوشته شده توسط R43: من که اومدم عکس گذاشتم فقط 2 نفر حدس زدن!! اینم از عکس بعدی به قدری اسونه که اصلا..!چی بگم؟!! بیشتر... نقاشی گذاشتی:d راستی اگه کسی جوابو میگه خواهش میکنم اگه نمیخواد عکس بعدیرو بذاره بگه که ما منتظر عکس بعدی نباشیم
نوشته شده توسط R43: من که اومدم عکس گذاشتم فقط 2 نفر حدس زدن!! اینم از عکس بعدی به قدری اسونه که اصلا..!چی بگم؟!! بیشتر... نقاشی گذاشتی:d راستی اگه کسی جوابو میگه خواهش میکنم اگه نمیخواد عکس بعدیرو بذاره بگه که ما منتظر عکس بعدی نباشیم
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Oct 2, 2012 #1,903 نوشته شده توسط susha: obsidion بیشتر... نه اشتباست!! Obsidion که اسم شرکت بازیسازیه!!!:d
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Oct 3, 2012 #1,905 نوشته شده توسط susha: منظورم oblivion بود بیشتر... نه بازم اشتباست!!:d