kayvanbahman کاربر سایت Jul 19, 2012 #166 نوشته شده توسط R43: ها ها ها .... :d بازی ماله دو ساله پیشه و ژاپنی هم هست. بیشتر... koumajou densetsu 2 ه؟؟ خدا کنه نباشه
نوشته شده توسط R43: ها ها ها .... :d بازی ماله دو ساله پیشه و ژاپنی هم هست. بیشتر... koumajou densetsu 2 ه؟؟ خدا کنه نباشه
AM!R HOS3!N کاربر سایت Jul 19, 2012 #168 نوشته شده توسط kayvanbahman: koumajou densetsu 2 ه؟؟ خدا کنه نباشه بیشتر... درسته
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 19, 2012 #169 نوشته شده توسط kayvanbahman: koumajou densetsu 2 ه؟؟ خدا کنه نباشه بیشتر... درسته
susha کاربر سایت Jul 19, 2012 #170 نوشته شده توسط kayvanbahman: koumajou densetsu 2 ه؟؟ خدا کنه نباشه بیشتر... تقلب کردی ؟ من با تقلب راحت جوابش برام اومد
نوشته شده توسط kayvanbahman: koumajou densetsu 2 ه؟؟ خدا کنه نباشه بیشتر... تقلب کردی ؟ من با تقلب راحت جوابش برام اومد
kayvanbahman کاربر سایت Jul 19, 2012 #172 نوشته شده توسط R43: اگر میخواین تقلب کنید بهتر تاپیک رو ببندیم. بیشتر... تقلب کجا بود اصلا خودت عکس بعدی رو بزار
نوشته شده توسط R43: اگر میخواین تقلب کنید بهتر تاپیک رو ببندیم. بیشتر... تقلب کجا بود اصلا خودت عکس بعدی رو بزار
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Jul 19, 2012 #173 آره اگر تقلب نبود راحت بازی هایی که الان هست رو میذاشتیم من خودم می خواستم کالاف دیوتی بلک 2 رو بذارم دیدمراحت گوگل پیدا می کنش چون بهر حال معروفه دیگه بخاطر همین نذاشتم بعدم عکس هاتونو ویرایش کنید خیلی سادست توی فتوشاپ با تقلب اصلا حال نمیده اونططوری هر کی زودتر جواب بده برده
آره اگر تقلب نبود راحت بازی هایی که الان هست رو میذاشتیم من خودم می خواستم کالاف دیوتی بلک 2 رو بذارم دیدمراحت گوگل پیدا می کنش چون بهر حال معروفه دیگه بخاطر همین نذاشتم بعدم عکس هاتونو ویرایش کنید خیلی سادست توی فتوشاپ با تقلب اصلا حال نمیده اونططوری هر کی زودتر جواب بده برده
susha کاربر سایت Jul 19, 2012 #174 نوشته شده توسط kayvanbahman: تقلب کجا بود اصلا خودت عکس بعدی رو بزار بیشتر... من هر موقع خودم حدس زدم عکس میزارم
نوشته شده توسط kayvanbahman: تقلب کجا بود اصلا خودت عکس بعدی رو بزار بیشتر... من هر موقع خودم حدس زدم عکس میزارم
danial.wwf کاربر سایت Jul 19, 2012 #175 نوشته شده توسط R43: اگر میخواین تقلب کنید بهتر تاپیک رو ببندیم. بیشتر... منظروتون از تقلب چیه؟یعنی تو گوگل عکس رو سرچ کردن و بعد امارش رو در اووردن؟:d
نوشته شده توسط R43: اگر میخواین تقلب کنید بهتر تاپیک رو ببندیم. بیشتر... منظروتون از تقلب چیه؟یعنی تو گوگل عکس رو سرچ کردن و بعد امارش رو در اووردن؟:d
kayvanbahman کاربر سایت Jul 19, 2012 #176 یه پیشنهاد: از این به بعد هر کی خواست عکس بزاره تو گوگل سرچ کنه اگه گوگل پیدا کرد یا یه چیز دیگه بزاره یا ادیتش کنه این گوگل مسخره کرده من عکسی که حودم از بازی میگیرم هم میشناسه عکس بعدی رو هم اقای R43 بزاره
یه پیشنهاد: از این به بعد هر کی خواست عکس بزاره تو گوگل سرچ کنه اگه گوگل پیدا کرد یا یه چیز دیگه بزاره یا ادیتش کنه این گوگل مسخره کرده من عکسی که حودم از بازی میگیرم هم میشناسه عکس بعدی رو هم اقای R43 بزاره