BLACK.HAWK کاربر سایت Dec 30, 2009 #31 LOST جان انشا... دور بعد جایزه رو می گیری!!!:cheesygri:laughing::biggrin1: (اگه دور بعدی در کار باشه!!!!)
LOST جان انشا... دور بعد جایزه رو می گیری!!!:cheesygri:laughing::biggrin1: (اگه دور بعدی در کار باشه!!!!)
sm4 کاربر سایت Dec 30, 2009 #32 نوشته شده توسط BLACK.HAWK: LOST جان انشا... دور بعد جایزه رو می گیری!!!:cheesygri:laughing::biggrin1: (اگه دور بعدی در کار باشه!!!!) بیشتر... منظور؟! من میگم هر دو رو ارسال کردم جایزه به دست darkhan رسیده یعنی خودش اومد بهم گفت رسیده حالا جناب lost اگه جایزه رسیده بیاد بگه تا این افراد خوشحال خیالشون راحت شه که ما سرکار نزاشتیم کسی رو Spoiler عجب غلطی کردیم ها
نوشته شده توسط BLACK.HAWK: LOST جان انشا... دور بعد جایزه رو می گیری!!!:cheesygri:laughing::biggrin1: (اگه دور بعدی در کار باشه!!!!) بیشتر... منظور؟! من میگم هر دو رو ارسال کردم جایزه به دست darkhan رسیده یعنی خودش اومد بهم گفت رسیده حالا جناب lost اگه جایزه رسیده بیاد بگه تا این افراد خوشحال خیالشون راحت شه که ما سرکار نزاشتیم کسی رو Spoiler عجب غلطی کردیم ها