مسابقه حدس تصاویر بازیها

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من 90 درصد بازیهای rpg رو دیدم ولی اینو نمیدونم فکر کنم انلاین باشه که من ندیدمش .
حالا یه حدس میزنم Guild Wars :cheesygri
اگه درسته امتیازو بده بیا :cheesygri اگر درست نیست بار اوله ببخشید دیگه تکرار نمیشه:cheesygri

میگم همه میتونن عکس بزارن که یه عکسی بزارم که هرکی بگه یه ماشینی یه چیزی بهش بدم
قوانین رو مگه نخوندی هر کی جواب درست میده نوبت اونه که عکس بزاره تا 4 ساعت مهلت داره اگه نزاره یک امتیازه منفی میگیره در ضمن برای حد سیک تصویر 12 ساعت مهلت است و اگر کسی حدس نزد کسی که عکس رو گزاشته 5 امتیاز دیگه میگیره

EMAte زننده عکس شماره 2 دیروز ساعت 9 شب عکس را گزاشته و اگر تا ساعت 9 صبح امروز الان ساعت 8 است کسی حدس نزنه یعنی تا یک ساعت دیگه 5 امتیاز دیگه میگیره و اختلاف امتیاز زیادی با بقیه اعضا میگیره و عکس بعدی هم باز نوبت خودشه که بزاره در ضمن اطلاعات در مورد بازی یادت نره:
تاریخ عرضه - شرکت سازنده و سبک و تاریخ انتشار و ...

این سیستم یه مشکل اساسی داره.
یه نفر که عکس میزاره بعدش میان حدس میزنن.
نفر اولی که حدس میزنه و میگه اگه اشتباه بگه اون انتخاب از انتخاب های دیگران حذف میشه و نفر بعدی شانس بیشتری برای درست گفتن داره.
یا باید با پیغام خصوصی گفت یا اینکه جواب رو آخرش گفت و بعد از اینکه هر کسی جوابش رو میگه نگفت که درسته یا نه.
;)

mosabeghe shomare 3

62hnf4x.jpg

این طور که معلومه Eamate جان داره تمام امتیازارو درو میکنه در مورد حدس هم تو خود تا پیک بهتره بزارند تو پیام شخصی مشکل سازه

Soldier Of Fortune 2 : Double Helix

Published by: Activision

Developed by: Raven Software

Genre: Compilation
Number of Players: 1-32
Release Date:
US: August 30, 2002

MSRP: $19.99
ESRB Content Descriptors: Realistic Violence

if (checkLocale('uk')){ document.getElementById("MSRP").innerHTML=''; document.getElementById("gameContentRating").style.display = 'none'; document.getElementById("gameContentRatingDesc").style.display = 'none'; } if (checkLocale('au')){ document.getElementById("MSRP").innerHTML=''; document.getElementById("gameContentRating").style.display = 'none'; document.getElementById("gameContentRatingDesc").style.display = 'none'; } if (checkLocale('jp')){ document.getElementById("MSRP").innerHTML=''; } Minimum Requirements:
Win98/2000/Me/XP
450MHz Processor
128MB RAM
16MB Video Card
1.3GB HDD Space
8X CD-ROM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or