Modern Samurai
کاربر سایت
به نظر من همین هایی که هستند کافیه. تازه همین ها هم چندتاشون زیادین. با اضافه کردن کاراکتر های جدید نه تنها هیجان مسابقه بیشتر نمیشه بلکه نظم مسابقات هم به هم میریزه. تنها چیزی که الان لازمه اینه که این تاپیک بیشتر شناخته بشه و در رای گیریها حد اقل 50 - 60 نفر شرکت کنن.شما میگید چیکار کنیم.لینگ تاپیک رو که تو امضاهامون گذاشتیم
دیگه همین مونده که به تک تک کاربرا پیغام خصوصی بزنیم بیان اینجا
بچه ها چطوره هشت نفر دیگه رو هم به جدول اضافه کنیم تا هیجان مسابقه زیادتر بشه.اگه موافقید pm به من یا آقا ارسلان بدید و اگه شمشیر زن خاصی را سراغ دارید رو هم معرفی کنید.فقط PM بدید
دوست عزیز زدن دو یا چند پست پشت سر هم و بافاصله زمانی کم در حالی که میتونید از ویرایش پست قبلی استفاده کنید ممنوعه
ممنون از همکاریتون
بابا اگر بخوایم بیشتر بشین باید از اول شروع کنیم من شخصا برای چند پی ام دادمبه نظر من همین هایی که هستند کافیه. تازه همین ها هم چندتاشون زیادین. با اضافه کردن کاراکتر های جدید نه تنها هیجان مسابقه بیشتر نمیشه بلکه نظم مسابقات هم به هم میریزه. تنها چیزی که الان لازمه اینه که این تاپیک بیشتر شناخته بشه و در رای گیریها حد اقل 50 - 60 نفر شرکت کنن.
با سلام خدمت تمام بچه ها
این مسابقه به دلیل اینکه در فصل امتحانات شروع شد زیاد اهمیَت نداشت ولی حالا که به تعداد رای دهنده ها اضافه شده است و همه آن ها به قرعه کشی و شیوه مسابقات اعتراض دارند ما میخوایم این مسابقات رو پایان و مسابقه جدیدی در تاپیک جدیدی با قرعه کشی های برابر بزاریم و حتی چند کاراکتر اضافه یا کم کنیم و شیوه رای دادن عوض بشه
لیست همین 16 این مسابقه خواهد بود اما اگر میخواهید در کاراکترهای تغییری ایجاد کنید به من PM بدید
فعلآ این چند نفر برای شرکت در مسابقه جدید آمده اند و کاندیدهای جدید هستند
Aragon و Nero , Conan , Wolfinger , Darth wider ,
اگر ازاین کاراکترها کسی را به فکر میکنید به درد مسابقات میخورد به من PM بدید یا اگر شخصیت جدیدی در فکرتان هست بگویید این 5 نفری هم که الان گفتم در مسابقه نیستند واگر رای بیارند به مسابقه راه پیدا میکنند.
نه عزیز دل برادر وقتی مسابقه ها تموم شد دوباره هم مسابقات را می گزارندارسلان جون میشه یه کم شفاف تر توضیح بدی.یعنی چی؟ یعنی میخواین تمام رای های قبلی و کلا رقابت های قبلی رو بیخیال شین و فقط بخاطر چند نفر اضافه تر(که هیچ توفیقی ندارند و در نهایت حذف میشوند) مسابقه رو از اول شروع کنین؟ بابا بیخیال.مسابقه داره خوب پیش میره.
من موافقم.خودم هم میخواستم همین کارو کنم ولی میشه بعد از اتمام هر مسابقه نظر سنجی رو عوض کرد؟اگر دوست داشته باشید و از این قضیه استقبال بشه میشه رای دادن رو بصورت نظر سنجی ایجاد کرد .میتونید مدت زمانش رو هم تعیین کنید مثلا رای دادن به یکی از دو کاراکتر دو یا سه یا چند روز که بخواهید دوام داشته باشه.
ارسلان جون میشه یه کم شفاف تر توضیح بدی.یعنی چی؟ یعنی میخواین تمام رای های قبلی و کلا رقابت های قبلی رو بیخیال شین و فقط بخاطر چند نفر اضافه تر(که هیچ توفیقی ندارند و در نهایت حذف میشوند) مسابقه رو از اول شروع کنین؟ بابا بیخیال.مسابقه داره خوب پیش میره.
من با شما موافقم ولی جمعه دیره من میخوام برم مسافرت هفته دیگه.ممکنه نرسم.ولی اگه بیست و چهار نفر بشن خیلی بهتره!نوین جان ما میخوایم مسابقه را از اول و در تاپیک جدا بسازیم
دلیلش هم قرعه کشی و حدف شدن بیخود بعضی از فایتر ها است و شیوه ی رای دادن
تو این جدیده مطمئن باش رقابت خیلی داغتره
اون 5 نفر هم که میبینی من فقط اسم دادم اگه از اونا کسی مورد نظرتونه انتخاب و به من PM کنید تا بزارمش تو لیست و اگر هم رای نیارند همون 16 نفر با قرعه کشی جدید بازی میکنند.
تاریخ شروع مسابقه جدید هم صبح جمعه.
24 نفره کردنش سخته ولی بهتره ادامه همین تاپیک باشهمن با شما موافقم ولی جمعه دیره من میخوام برم مسافرت هفته دیگه.ممکنه نرسم.ولی اگه بیست و چهار نفر بشن خیلی بهتره!
چرا من اینا رو سراغ دارم.حالا تو ادامه ی این تاپیک باشه یا یه یه تاپیک جدید باشه فرقی نداره.ولی زودتر شروع کنیم.فکر نکنم بشه به 20 نفر رسوند چه برسه به 24 نفر.
واقعا فکر میکنی اضافه کردن اینا اثری توی مسابقه داره غیر از اینکه بیخودی شلوغش میکنه.اخه کی میاد به اینا رای بدهفعلآ این چند نفر برای شرکت در مسابقه جدید آمده اند و کاندیدهای جدید هستند
Aragon و Nero , Conan , Wolfinger , Darth wider
چرا شما اینقدر عصبانی هستیبابا اگر بخوایم بیشتر بشین باید از اول شروع کنیم من شخصا برای چند پی ام دادم
اینا رو از کجا اوردی دیگهRygar.
xena.
akoji
shinobido که اسمشو