مسابقه‌ حامی‌سافت‌‌(ویژه نوروز)

Mr-Game

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان عزیز و بروبچه های بازیسنتر
خب اولین مسابقه شركت حامی سافت شروع شد .
قبل از هر چیز به شما اطمینان میدم این مسابقه كاملا بر حسب مهارت هست و به سلیقه داوران
و باگ های بازی بستگی نداره !

مسابقه به این صورته كه شما بازی CRAZY CHICKEN PIRATES را دانلود میكنید .
بعد از ثبت ركورد فایل را ZIP یا RAR كرده و برای ما ارسال كنید .

الان در حال وارد كردن اطلاعات كامل در مورد نحوه ارسال وجوایز و ... در داخل وبسایت هستیم .
تا یك ساعت دیگه تكمیل میشه .
اگر سوالی بود من در خدمتم .

من این بازی رو تو یه سی دی فلش از همین شرکت که 10 تا بازی هست دارم با اون که اشکالی نداره رکورد زد یا باید حتما دانلودش کرد. این هموم بازی یا فرقی هم داره؟

میتونید از همون بازی استفاده كنید ولی برای پیدا كردن فایل امتیازات باید نام فایل رو داخل درایو ویندوزتون سرچ كنید ... جون پوشه بازی مخفی هست .... ولی با دانلود این مجموعه تمامی اطلاعات لازمه را بدست خواهید آورد ... با تشكر

من تا این بازی رو دانلود کنم (با این سرعت !) مسابقه تموم میشه که
اگر هنوز مشکل دانلود رو دارید تا 2 روز دیگه براتون نسخه 20 مگابایتي رو میزارم .
سعید جان امتیازمون تو چه مایه هایی بود بفرستیم که تابلو نباشه یخورده هم از رمزاشو بزار واسمون
15 روز زمان زیادی هست برای کسب امتیاز توی این بازی
برای همین رمز و راز بازی رو لو نميدم
فقط این رو میگم که بازی پر از امتیاز مخفی و چیز های عجیبه ! هيچ وقت فكر نكنيد امتيازي كه گرفتيد بالاترينه !

این بازی چند مرحله است باید چقدر امتیاز بگیری تا بری مرحله بعد؟
رفتن به مرحله بعد بر حسب امتیاز هست ولی دقیقا چه امتیازی رو به دلایل زیادی نمیتونم بگم ( top secret )

بابا اینو بیشتر فشرده اش کنید من با این ذغال چی دان کنم؟
بابا اینا خیلی سخاوتمند هستند یه مسابقه ی دیگه بگو این چیه ارزش 1000 تومنی که باید پول اینترنت بدم را نداره

بابا اینو بیشتر فشرده اش کنید من با این ذغال چی دان کنم؟
بابا اینا خیلی سخاوتمند هستند یه مسابقه ی دیگه بگو این چیه ارزش 1000 تومنی که باید پول اینترنت بدم را نداره
مگه تو محلتون شما كافی نت ندارید ؟!
IN THE HELL
البته ممكنه نداشته باشید !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or