مسابقات mw3

چه سبکی را برای مسابقه بهتر می دانید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    54
  • نظرسنجی بسته شده است .
والا ما که تو پروایت ندیدیم بشه تیم رو انتخاب کرد در هر صورت خود بازی تیم بندی میکنه!
شما میگی حتما دیدی والا بخدا من که ندیدم
من level 80 از clan ACR
هرکی خواست من هر شب هستم ادد کنه

منم هستم بچه ها من یه بار سیو مادرنمو پاک کردم برا انلاین بودش همین مادر وار فارم بود بعدش 1 پرستیج کرده بودم اما همش پرید چرا؟ الان یه مدت نمیام تا 24 که مسابقات فیفا 12 و منم امتحاناتم رو داد م

من هم هستم البته من از 6 تیر به بعد میتونم بازی کنم چون اون موقع امتحانات دانشگاه تموم میشه

راستی هم تیمیم هم پسر عمومه با ای دی s4m4n 007
ای دی خودم هم allijamali71

من هم هستم البته من از 6 تیر به بعد میتونم بازی کنم چون اون موقع امتحانات دانشگاه تموم میشه

راستی هم تیمیم هم پسر عمومه با ای دی s4m4n 007
ای دی خودم هم allijamali71

انشا الله بعد کنکور یه مسابقه دیگه برگزار می کنیم

با عرض پوزش و تشکر بابت زحمات شما! من که اعلام آمادگی نکردم! تا 6تیر امتحان دارم و بعدشم یه اردو و ... ممکنه نتونم بیام و هم تیمیم به نا حق حذف شه! ایشالا اونی که بعد کنکور اگه عمری باشه برگزار بشه رو میام! حالا تاریخ مسابقات کی هست؟ منو تو حالت رزرو بذار لطفا.
بازم ببخشید:)

واقعا اگه می دونستم این قدر دوستان به مسابقه بی میل اند مسابقه رو راه نمی انداختم.اخه فقط 8 نفر تا الان اعلام امادگی کردن این که دیگه نشود مسابقه.

اقا منم زدی اخه شما 2 سال یبار به تایپک سر میزنی نه خبری نه چیزی کلا خنثی برا همین کسی نمیاد نثلا تو فیفا طرف مدیرو میگم خیلی فعاله
راستی من 1 با پرستیج کردم بعد سیوم پاک شد رفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or