مسابقات FIFA15 PS4

دوستان شرکت کننده این راند هم به پایان رسید. کسانی که نیومدن بازی سه هیچ به نفع حریفشون شد و کسانیم که کلا دو طرف نیومدن هر دو طبق قوانین مسابقات از ادامه رقابت ها اخراج شدند.
مسابقات داره به لحظات حساسش نزدیکتر میشه . جا داره یه عنوانیو هم عرض کنم که برای فینال یک والپیپر فوق العاده زیبا و جذاب آماده کردم که فقط منتظرم دو شرکت کننده فینال مشخص بشن تا عکس تیمها با نامشونو درش قرار بدم. مطمعنم که بسیار حیرت آور خواهد بود.
جدول دور بعد مسابقات چهارشنبه ساعت 22 در پست اول قرار خواهد گرفت. پس تا چهارشنبه و جدول مسابقات ، مراقب خودتون باشید...

آخرین ویرایش:
دوستان شرکت کننده جدول دوره یک چهارم نهایی در پست اول قرار گرفت و میتونید از الان حریفاتونو بشناسید. فقط دو نکته ی بسیار بسیار مهم:

1- شرکت کننده Mahich0o همونطور که در جدول میبینید به دلیل اینکه مسابقه ی شرکت کنندگان قبلشون به دلیل غیبت در مسابقات از ادامه این مسابقات هردو حذف شدند ، ایشون مستقیماً به نیمه نهایی این مسابقات راه یافتند.

2- به دلیل امتحانات و وقت کم و نامشخص شرکت کنندگان برای هماهنگی و انجام مسابقه ، این راند تا هفته ی دیگه 4شنبه ساعت 24 ادامه خواهد داشت.

3- در مرحله ی بعد که نیمه نهایی باشه به دلیل اینکه سه شرکت کننده وجود خواهد داشت ، برای فینال طبق قانونی که در ابتدا هم گفته شد یکی از شرکت کنندگان به قید قرعه مستقیم به فینال راه خواهد یافت.

آقا بازی من تو دور قبل با جناب Kavigne انجام شد و من بردم.اما دسترسی به نت نداشتم به یکی از دوستانم گفتم بهتون پیام بده.پس چرا من حذف شدم از دور مسابقات؟:|

آقا بازی من تو دور قبل با جناب Kavigne انجام شد و من بردم.اما دسترسی به نت نداشتم به یکی از دوستانم گفتم بهتون پیام بده.پس چرا من حذف شدم از دور مسابقات؟:|

بهتون خصوصی دادم. چک کنید.

- - -ویرایش - - -

سلام اقا ما میخوایم شرکت کنیم چی کنیم ؟
سری جدید کی شروع میشه ؟

سری جدید آخر خرداد شروع میشه. فراخوان داده میشه و شما میتونید ثبت نام کنید.

- - -ویرایش - - -

دوستان با عرض معذرت به دلیل اینکه بعضی دوستان شرکت کننده با ما همکاری لازمو انجام ندادنو دیر نتایجو گفتن مجبور شدیم یه چندروزی صبر کنیم تا بازی ها کاملا انجام شه و بعد جدولو قرار بدیم. تا چند روز دیگه جدول قرار خواهد گرفت و سعی میکنیم سریع بازیارو انجام بدیم.

دوستان جدول مسابقات برای دور نیمه نهایی در پست اول قرار داده شد و میتونید حریفاتونو بشناسید. لازم به ذکر که طبق قرعه کشی که انجام شد شرکت کننده omidkk مستقیم به فینال راه یافت و دو شرکت کننده دیگه باید برای فینال با هم رقابت کنند. هرچه زودتر مسابقاتو انجام بدین که فینالو زود برگزار کنیم و این دوره به پایان برسه.

دوست عزیز برنده بازی ما بنده بودم نه دوستمون omidkk بهتون پ خ داده بودم که

- - -ویرایش - - -

دوستان جدول مسابقات برای دور نیمه نهایی در پست اول قرار داده شد و میتونید حریفاتونو بشناسید. لازم به ذکر که طبق قرعه کشی که انجام شد شرکت کننده omidkk مستقیم به فینال راه یافت و دو شرکت کننده دیگه باید برای فینال با هم رقابت کنند. هرچه زودتر مسابقاتو انجام بدین که فینالو زود برگزار کنیم و این دوره به پایان برسه.

لطفا اصلاح بفرمایید ممنون

دوستان فردا بعداظهر والپیپری از فینال این دوره جام قرار خواهد گرفت و امیدوارم کسی که لایق هست قهرمان این دوره باشه. قابل ذکر که فینال رفت و برگشت است و گل شماری در آن انجام میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or