حاجی چرا شلوغش میکنی دو روز نبودم ها.به هر حال من الان هستم با یکی از بچه های گروه هم یه بازی انجام دادیم
يني چي...؟!!!
من صفحه ي اين تاپيكو رفرش ميكنم ميبينم يكي انصراف داده...!
خب اگه ميخواستيد انصراف بديد چرا شركت كرديد...؟!!!!!!!!!
مسخره بازي شده...!
من با Iman axe جان هماهنگ کردیم که هرچه زودتر بازی مونو انجام میدیم
فقط مثل این که برایان به ایمان گفته که از جام کناره گیری کرده آقای برایان ( خب من اسمتو نمیدونم ) کناره گیری کردی ؟؟؟؟؟؟ نکن این کارو با ایمان بازی کن منتظرته
دوستان شرکت کننده یه لحظه توجه کنید خواهشن
به دلیل یه سری اتفاقا و مشکلاتی که پیش اومده تا امشب امشب بازی هاتونو فعلا لغو کنید. داریم روو جدول کار میکنیم تا مشکلات برطرف بشه.
انشالله تا امشب مشکل حل میشه و من قول میدم هرچه سریعتر بازی هاتونو انجام بدین. فعلا بازیهاتونو انجام ندین تا امشب مشکلات حل شه.
ممنون از همتون
فکر نکنم این بنده خدا مقصر باشه. الان به طرف هم گروهیم پی ام دادم چند بار. خب نیومد. داشت جی تی ای بازی میکردتقصیر ما بود که از اول شرکت کردیم تو این جام سرکاری... this is exhausting
فکر نکنم این بنده خدا مقصر باشه. الان به طرف هم گروهیم پی ام دادم چند بار. خب نیومد. داشت جی تی ای بازی میکرد
همین جوری چپ و راستم که انصراف میدن بعضیا
نمیدونم واقا چی بگم که به استارتر بر نخوره. به قول شما همه گرفتن به اونجاشون بازیارو چون زمان بندی نداره. برید واسه خودتون بازی کنید بیاین نتیجرو بگین که نشد مسابقات. باید زمان گذاشت هر دو طرف + داور موظف باشن اون زمان آنلاین بشن بازیو بزنن تموم شه بره هرکیم به هر دلیلی نیومد باخته. الان نصفیا انصراف دادن جالبه طرفیم که جایگزین اومده اونم میگه حال ندارم میخوام tlou بزنم انصراف میدم یعنی واقعا اگه نگم مسخرس نمیدونم چی بگم. البته یکمشم بر میگرده به ماهیت psn که بچه توش زیاده...
مسابقات بسته شد
به دلیل توهین به بنده و عدم همکاری دوستان توو مسابقات من رسما این دوره مسابقاتو میبندم. دیگه ادامه ندین.
اما اینم بدونین من کلی وقت گزاشتم سر این مسابقات ، کلی طراحیو اینچیزا کردم یسری ادما نمیدونم اسمشونو چی بزارم اومدن خودشونو حذف اینا کردن که کلا جام بهم ریخت.
هرچی بگید حق دارید.
مسابقات تموم شد کلا.
دوره قبلی به چه قشنگی برگزار کردیم بخدا یکی آخ نگفت. واقعا متاسفم
مسابقات بسته شد
به دلیل توهین به بنده و عدم همکاری دوستان توو مسابقات من رسما این دوره مسابقاتو میبندم. دیگه ادامه ندین.
اما اینم بدونین من کلی وقت گزاشتم سر این مسابقات ، کلی طراحیو اینچیزا کردم یسری ادما نمیدونم اسمشونو چی بزارم اومدن خودشونو حذف اینا کردن که کلا جام بهم ریخت.
هرچی بگید حق دارید.
مسابقات تموم شد کلا.
دوره قبلی به چه قشنگی برگزار کردیم بخدا یکی آخ نگفت. واقعا متاسفم