مسابقات FIFA 14 | XBL

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا منم با michaelscofiel بازی کردم تو زمین ایشون تا دقیقه 70 نتیجه 5-1 به نفع من بود که دیسکانکت شد و دیگه خبری ازش نیست. البته تا گل 5 خورد دی سی شد. مشکوکه:))

آقا من چهار هیچ از آقای soli98 تا دقیقه 70 تو زمینش جلو بودم که اتصال قطع شد الان تکلیف چیه :-/ باید 35 دقیقه بازی کنیم :-/ هر چی هم تو لایو بهش پیام میدم خبری ازش نیست .

آخرین ویرایش:
این هم نتیجه بازی های من و HD1225
بازی اول 4بر3 باختم(میهمان بودم)
بازی دوم 3بر2 بردم(میزبان بودم)

- - -ویرایش - - -

آقا این کاربر bewin هرچی ما براش درخواست بازی میفرستیم هیچ واکنشی نشون نمیده جواب پیامم نمیده
نمیاد این دو دست رو هم بزنیم تموم شه این مرحله گروهی
خوب اگه بازی نمی کنی بگو

آقای blue lion اتصال از طرف شما قطع شد و نمیدونم توجیه شما براش چیه. طبق قوانین باید در یک بازی مجدد ۳۵ دقیقه ابتدایی رو بازی کنیم.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

آقای blue lion اتصال از طرف شما قطع شد و نمیدونم توجیه شما براش چیه. طبق قوانین باید در یک بازی مجدد ۳۵ دقیقه ابتدایی رو بازی کنیم.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

خب درسته منم برات ده بار پیام فرستادم همین رو گفتم دیگه ولی الان نتیجه بازی قبلیمون چی میشه ؟! قوانین میگه الان باید با توجه به نتیجه بازی قبل 35 دقیقه بازی کنیم دیگه ! غیر اینه ؟!

بازی من با AGENTAMIR هم انجام شد توی زمین خودم 7-3 بردم تو زمین ایشون هم 1-0 جلو بودم که بین دو نیمه اتصالشون قطع شد . بهشونم خسته نباشید میگم .

بازی دوم 1-1شد :d

آخرین ویرایش:
سلام
قضیه چطوریه
یعنی هرکسی با هرکی خواست میتونه بازی کنه یا قرعه کشی داره؟

بیبین دوست عزیز ما یک گروه 4 نفره مشخص کردیم درست ؟
حالا هر نفر باید با دیگر همگروهاش 2 بازی انجام بده !
دو نفری که از هر گروه صعود می کنن باید در قرعه کشی حریف بعدی رو بشناسن و به همین ترتیب تا فینال ok ?

آقا من چهار هیچ از آقای soli98 تا دقیقه 70 تو زمینش جلو بودم که اتصال قطع شد الان تکلیف چیه :-/ باید 35 دقیقه بازی کنیم :-/ هر چی هم تو لایو بهش پیام میدم خبری ازش نیست .

درسته بازیتون باید با 35 دقیقه ادامه داشته باشه !
انجام شد؟

- - -ویرایش - - -

این گروه ما خبری از کسی نیست یکی هم که اومد وسط بازی رفت 5 تا خورد
حالا تکلیف ما چیه مسولین محترم:))

اگه تا پایان وقت گروهی کسی نیومد بازی ها 3 بر 0 تموم میشه و میری مرحله بعد !
به گیمر تگ شون در live پیام بده

تمام جدول ها آپدیت شد و در صفحه 6 قرار گرفت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or