مسابقات فیفا 2014 شهریور ماه

به نظرم بهتره هرکسی که عضو میخواد بشه شماره موبایلشو بگیریم و برنامه بریزیم و زمان هارو مشخص کنیم و بهشون اطلاع بدیم که بیان تاپیک رو ببینن.

خب قربونتون برم این چه حرفیه منو که نمیشناسید به نظر شما من ادم خوش قولی هستم یا نه اونام همینطور حالا اونا بی خیال شدن ما که هستیم شما دوستاتونو ترجیح میدید مشکل اینه

خب قربونتون برم این چه حرفیه منو که نمیشناسید به نظر شما من ادم خوش قولی هستم یا نه اونام همینطور حالا اونا بی خیال شدن ما که هستیم شما دوستاتونو ترجیح میدید مشکل اینه

داداش من یعنی چی دوستامونو ترجیه میدیم
تایپ و زدیم بعد دو هفته کلا 6 نفر شدیم بعد گفتیم بازیو با این 6 نفر شروع میکنیم دونفر بعدش اضافه شدن بازیارو شرع کردیم 4 نفر نیومدن
حالا گفتیم تعطیل 3 نفر پیدا شدن شما بی زحمت برید کل پست هارو بخونید متوجه میشید الکی قضاوت نکنید لطفا
الانم اکه واقعا 8 نفر هستن واقعا سر بازی میان از اول شروع میکنیم
اینکه یکی یه روز نباشه مشکل نداره که واسه هرکسی ممکنه مشکل پیش بیاد ولی نه اینکه یارو میاد اسم مینویسه میزاره میره به عمان خدا

داداش من یعنی چی دوستامونو ترجیه میدیم
تایپ و زدیم بعد دو هفته کلا 6 نفر شدیم بعد گفتیم بازیو با این 6 نفر شروع میکنیم دونفر بعدش اضافه شدن بازیارو شرع کردیم 4 نفر نیومدن
حالا گفتیم تعطیل 3 نفر پیدا شدن شما بی زحمت برید کل پست هارو بخونید متوجه میشید الکی قضاوت نکنید لطفا
الانم اکه واقعا 8 نفر هستن واقعا سر بازی میان از اول شروع میکنیم
اینکه یکی یه روز نباشه مشکل نداره که واسه هرکسی ممکنه مشکل پیش بیاد ولی نه اینکه یارو میاد اسم مینویسه میزاره میره به عمان خدا

شما حرفتون صحیحه حالا بدون شرکت در این مسابقه هم زندگیمون ادامه داره

اما یک پیشنهاد اینه که کسانی که شرکت نمیکنند از همون اول حذف بشن که احتمالا هیمنطوره حالا وقتی میبید 2 تا دیگه میان یک فرصت بهشون بدید تا شرکت کنند بعد دیگه راحت مسابقه ادامه پیدا میکنه

من از ساعت 8 صبح تا حدود 5 عصر سر کارم از ساعت 8 شب تا 5 صبح بیدارم لاخره توی این تایم 20 دقیقه وقت دارم به اون کسی که باهاش بازی دارم هماهنگ میکنم و تمام کاری نداره

حالا اگر کلا نمیخواید انجام بشه و همون تعداد ادامه میدید بگید ما هر روز سر نزنیم اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or