*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

سلام
فرشاد به خاطر این که تو شهرستانی هست از من درخواست کرد که این پست را این جا بدهم.
بازی های جام حذفی فردا ساعت 10 شب آغاز میشود.
لطفا کسی جایی نره.
ممنون

5 نفر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و چون راهی نداره طبق قرعه ( که تا عصری انجام میدم) یک نفر یک دور استراحت میخورد و 4 نفر دیگر دو به دو با هم بازی میکنند برنده 2 نفر سید اول با نفری که استراحت می کند بازی میکند و برنده نهایی به فینال می رود.از اون طرف هم برنده اون 2 نفر دیگر نیز پای دیگر فینال را تشکیل می دهند.

فینال هم فردا شب برگذار می شود. .وسلام جام حذفی هم تمام:d

5 نفر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و چون راهی نداره طبق قرعه ( که تا عصری انجام میدم) یک نفر یک دور استراحت میخورد و 4 نفر دیگر دو به دو با هم بازی میکنند برنده 2 نفر سید اول با نفری که استراحت می کند بازی میکند و برنده نهایی به فینال می رود.از اون طرف هم برنده اون 2 نفر دیگر نیز پای دیگر فینال را تشکیل می دهند.

فینال هم فردا شب برگذار می شود. .وسلام جام حذفی هم تمام:d

پ.خ دادم.

سلام
من امروز چند بار ان شدم ولی هنوز قرعه مشخص نشده من دیگه نمیام تو سایت هرکی بازیش با من افتاد از 11 به بعد احتمالا با دوستام گیرز بازی کنیم خبرم کنه
با سپاس

بچه ها ببخشید امروز نشد بازیها رو بچینم.مسعود و بهراد هم فردا یه جا دیگه بازی دارند نمی تونند انگار بازی کنند.فقط یه تایم بهم بدین که چه ساعتی پس فردا آنلاین هستین که برنامشو از حالا بذارم.

اطلاعیه مهم:

افرادی که در مسابقات لیگ مرداد ماه رتبه های چهارم تا نهم به دست آورده اند حداکثر تا پایان وقت اداری 23 شهریور ماه یک شماره کارت مربوط به بانک ملی(ترجیحا) برای اینجانب پی ام کنند تا سریعا مبلغ جایزه ای که برنده شده اید به حساب شما واریز شود.بدیهی است در صورت عدم ارسال شماره کارت در مابین این تاریخ ،جایزه شما باطل می شود و به هیچ وجه نسبت به پرداخت در زمان های دیگر شخصا اقدام نخواهم کرد.پس خواهشا در این 3 روز شماره کارت را برای من پی ام کنید.

----------------------------------------------------

قرعه کشی مرحله نیمه نهایی جام حذفی

Yashar vamp-masoudlive72 >>> دوشنبه 20 ام ساعت 22 - ناظر: بهراد

Farshad19rodar-Khelane>>> دوشنبه 20 ام ساعت 23:30 - ناظر:بهراد

برنده بازی بنفش رنگ با Nato vampire در ساعت 22:30 روز دوشنبه 20 ام بازی می کند و در نهایت برنده این دو با برنده بازی سبز رنگ فینال را سه شنبه 21 ام راس ساعت 23 انجام می دهند.خاطر نشان می شود قرعه کشی از طریق موبایل و انتخاب شماره های رندوم صورت گرفت.یا حق

آخرین ویرایش:
فینال جام حذفی

با توجه به نتایج بازی های نیمه نهایی بازی فینال جام حذفی طبق برنامه زیر برگذار می شود:

Farshad19rodar-NaTo vampire (بازی رفت) ساعت 23:05 به وقت کرمانشاه:p ناظر:بهراد و فرشاد:d
NaTo vampire-Farshad19rodar (بازی برگشت) ساعت 23:25 به وقت البرز;) ناظر:بهراد و فرشاد

فینال جام حذفی

با توجه به نتایج بازی های نیمه نهایی بازی فینال جام حذفی طبق برنامه زیر برگذار می شود:

Farshad19rodar-NaTo vampire (بازی رفت) ساعت 23:05 به وقت کرمانشاه:p ناظر:بهراد و فرشاد:d
NaTo vampire-Farshad19rodar (بازی برگشت) ساعت 23:25 به وقت البرز;) ناظر:بهراد و فرشاد
اقا این وقت هارو خوب اومدی...:)))))

نتیجه نهایی فینال جام حذفی

بهراد 2 - 1 فرشاد

با اینکه جایزه ای نبردم ولی نایب قهرمانی هم در بین این همه مدعی خوبه:dایشالله دور بعدی حتما قهرمانم.ضمنا بهراد واقعا خوب بازی کرد.بهش تبریک میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or