برنامه ایراد داره....
مسعود و محمد رضا قبلا باهم بازی کردند که؟؟؟؟
مرسی بهراد جان اطلاع دادی.برنامه اصلاح شد.
برنامه ایراد داره....
مسعود و محمد رضا قبلا باهم بازی کردند که؟؟؟؟
سلام دوست عزیز توضیحات تو صفحه اول تابیک داده شده...بازیم زیاد خوب نیست ولی خیلی دوس داشتم بتونم تو مسابقات شرکت کنم. بعضی شبا مشکل نت دارم. اگه مسابقات 8 صبح تا 2 بعد از ظهر بود عالی میشد
ممنون میشم بعضی وقتا حداقل یه دست بام دوستانه بزنید تا یه چیزی ازتون یاد بگیرم.
گیمرتگ: Sooren
2 تا سوال هم دارم:
1.مسابقات به صورت لیگ آنلاین انجام میشه یا بچه ها با هم دوستانه میزنن و به مسئول مسابقات نتیجه رو میگن؟
2.اگه وسط بازی اینترنت یکی قطع بشه یا تایم اوت بده چی میشه؟
سلامبازیم زیاد خوب نیست ولی خیلی دوس داشتم بتونم تو مسابقات شرکت کنم. بعضی شبا مشکل نت دارم. اگه مسابقات 8 صبح تا 2 بعد از ظهر بود عالی میشد
ممنون میشم بعضی وقتا حداقل یه دست بام دوستانه بزنید تا یه چیزی ازتون یاد بگیرم.
گیمرتگ: Sooren
2 تا سوال هم دارم:
1.مسابقات به صورت لیگ آنلاین انجام میشه یا بچه ها با هم دوستانه میزنن و به مسئول مسابقات نتیجه رو میگن؟
2.اگه وسط بازی اینترنت یکی قطع بشه یا تایم اوت بده چی میشه؟
فرشاد جان خواهشا نتایج بازی های دور 15 ام رو هم بزار.بچه ها برنامه دور 16 ام به پست اول تایپک اضافه شد. فقط لطفا هر کی وقت داره یه بررسی دقیق ازش بکنه اشتباهی رخ نداده باشه.مرسی
حالا فقط مونده 3 بازی برای همه تا پایان مسابقات لیگ مرداد ماه
دور 17 ، دور 18 و دور 19 ( دور آخر)
بازیها واقعا حساس شده. رقابت داغی برای رتبه های اول تا نهم وجود داره.البته رقابت اصلی بین رتبه های دوم تا 8 ام جدوله که کوچکترین لغزشی باعث جا به جایی امتیازا میشه.من واقعا خیلی حال کردم که اکثر بچه ها بازیشون خوب بود.همین باعث شد بازیها حساس تر بشه.
فرشاد جان خواهشا نتایج بازی های دور 15 ام رو هم بزار.
ساعت بازی من هم اگر امکانش هست یه یه ساعتی تاخیر بنداز.
مرسی
دروددرود
آقا من با 8 برد و 3 مساوی چه جوری 26 امتیاز شدم؟
بچه ها امشب هیچ بازی نیست ولی فردا از ساعت 18 تا 24 تمامی بازیهای دور 17 و 18 و 19 انجام می شود تا سرانجام این لیگ مرداد هم تمام شود.خواستم فقط بگم همگی در جریان باشید و هیچ برنامه ای واسه فرداتون در این ساعت تنظیم نکنید.به این ترتیب فردا هر فرد 3 بازی دارد.
موفق باشید
بهراد جان الهی خودم شخصا فدات بشم واقعا راهی نداره ضمنا امروز تعطیل رسمی هستش و هیچکی هیچ کاری نداره! بازیها هم واقعا فشردس و کلی وقت ناظرین بازیها رو میگیره.بدین ترتیب بازیها طبق وقت قبلی از ساعت 18 شروع میشه تا 24 . برنامه بازیها هم به زودی میذارم. یه روزه دیگه این یه روز ما رو با این لیگ تحمل کنید تموم شه بره پی کارش:dفرشاد جان بازی های من رو از ساعت 23 به بعد بزاری ممنون میشم.
چون واقعا در ساعاتی که اعلام کردی سخته حضور پیدا کردن...
ممنون
خیلی خوبه که زود تر خبر دادی. این لیگم تموم شد بچه ها واقعا تو سطح بالایی بود بازیشون. من رو که شخصا تک تکتون ترکوندین. ولی من هنوز به حذفی امید دارم:d