*** مسابقات فیفا 12 آنلاین - مرداد ماه ***

بازیم زیاد خوب نیست ولی خیلی دوس داشتم بتونم تو مسابقات شرکت کنم. بعضی شبا مشکل نت دارم. اگه مسابقات 8 صبح تا 2 بعد از ظهر بود عالی میشد :دی
ممنون میشم بعضی وقتا حداقل یه دست بام دوستانه بزنید تا یه چیزی ازتون یاد بگیرم.
گیمرتگ: Sooren

2 تا سوال هم دارم:
1.مسابقات به صورت لیگ آنلاین انجام میشه یا بچه ها با هم دوستانه میزنن و به مسئول مسابقات نتیجه رو میگن؟
2.اگه وسط بازی اینترنت یکی قطع بشه یا تایم اوت بده چی میشه؟

بازیم زیاد خوب نیست ولی خیلی دوس داشتم بتونم تو مسابقات شرکت کنم. بعضی شبا مشکل نت دارم. اگه مسابقات 8 صبح تا 2 بعد از ظهر بود عالی میشد :دی

2 تا سوال هم دارم:
1.مسابقات به صورت لیگ آنلاین انجام میشه یا بچه ها با هم دوستانه میزنن و به مسئول مسابقات نتیجه رو میگن؟
سلام دوست عزیز توضیحات تو صفحه اول تابیک داده شده...

2 تا سوال هم دارم:
سلام
1-مسابقات به صورت بازی دوستانه برگذار میشه
2-یه بازی دیگه برگذار میشه ولی تا دقایق باقی مانده مثلا بازی دقیقه 70 به هر دلیل قطع شد به مدت 20 دقیقه بازی میکنن و نتایج هر دو جمع میشه
اگر اشتباه نکنم این آخرین لیگ FIFA12 هست و ایشالا دوره بعد در FIFA13 شما هم شرکت کنید
اگر قابل میدونی من رو به عنوان کوچیک و ضعیف ترین بازیکن این جام ادد کنید که بازی میکنیم.

بچه ها برنامه دور 16 ام به پست اول تایپک اضافه شد. فقط لطفا هر کی وقت داره یه بررسی دقیق ازش بکنه اشتباهی رخ نداده باشه.مرسی

حالا فقط مونده 3 بازی برای همه تا پایان مسابقات لیگ مرداد ماه

دور 17 ، دور 18 و دور 19 ( دور آخر)

بازیها واقعا حساس شده. رقابت داغی برای رتبه های اول تا نهم وجود داره.البته رقابت اصلی بین رتبه های دوم تا 8 ام جدوله که کوچکترین لغزشی باعث جا به جایی امتیازا میشه.من واقعا خیلی حال کردم که اکثر بچه ها بازیشون خوب بود.همین باعث شد بازیها حساس تر بشه.

بچه ها برنامه دور 16 ام به پست اول تایپک اضافه شد. فقط لطفا هر کی وقت داره یه بررسی دقیق ازش بکنه اشتباهی رخ نداده باشه.مرسی

حالا فقط مونده 3 بازی برای همه تا پایان مسابقات لیگ مرداد ماه

دور 17 ، دور 18 و دور 19 ( دور آخر)

بازیها واقعا حساس شده. رقابت داغی برای رتبه های اول تا نهم وجود داره.البته رقابت اصلی بین رتبه های دوم تا 8 ام جدوله که کوچکترین لغزشی باعث جا به جایی امتیازا میشه.من واقعا خیلی حال کردم که اکثر بچه ها بازیشون خوب بود.همین باعث شد بازیها حساس تر بشه.
فرشاد جان خواهشا نتایج بازی های دور 15 ام رو هم بزار.
ساعت بازی من هم اگر امکانش هست یه یه ساعتی تاخیر بنداز.
مرسی

فرشاد جان خواهشا نتایج بازی های دور 15 ام رو هم بزار.
ساعت بازی من هم اگر امکانش هست یه یه ساعتی تاخیر بنداز.
مرسی

نتایج دور 15 ام هنوز کامل به دستم نرسوندن بچه ها!!! در مورد تغییر برنامه هم امکانش نیست متاسفانه چون ناظر بازیتون محمد رضاست و در یک تایم خاص باید 2 بازی ناظر وایسته

بچه ها امشب هیچ بازی نیست ولی فردا از ساعت 18 تا 24 تمامی بازیهای دور 17 و 18 و 19 انجام می شود تا سرانجام این لیگ مرداد هم تمام شود.خواستم فقط بگم همگی در جریان باشید و هیچ برنامه ای واسه فرداتون در این ساعت تنظیم نکنید.به این ترتیب فردا هر فرد 3 بازی دارد.

موفق باشید

خیلی خوبه که زود تر خبر دادی. این لیگم تموم شد بچه ها واقعا تو سطح بالایی بود بازیشون. من رو که شخصا تک تکتون ترکوندین. ولی من هنوز به حذفی امید دارم:d

بچه ها امشب هیچ بازی نیست ولی فردا از ساعت 18 تا 24 تمامی بازیهای دور 17 و 18 و 19 انجام می شود تا سرانجام این لیگ مرداد هم تمام شود.خواستم فقط بگم همگی در جریان باشید و هیچ برنامه ای واسه فرداتون در این ساعت تنظیم نکنید.به این ترتیب فردا هر فرد 3 بازی دارد.

موفق باشید

فرشاد جان بازی های من رو از ساعت 23 به بعد بزاری ممنون میشم.
چون واقعا در ساعاتی که اعلام کردی سخته حضور پیدا کردن...
ممنون

فرشاد جان بازی های من رو از ساعت 23 به بعد بزاری ممنون میشم.
چون واقعا در ساعاتی که اعلام کردی سخته حضور پیدا کردن...
ممنون
بهراد جان الهی خودم شخصا فدات بشم واقعا راهی نداره ضمنا امروز تعطیل رسمی هستش و هیچکی هیچ کاری نداره! بازیها هم واقعا فشردس و کلی وقت ناظرین بازیها رو میگیره.بدین ترتیب بازیها طبق وقت قبلی از ساعت 18 شروع میشه تا 24 . برنامه بازیها هم به زودی میذارم. یه روزه دیگه این یه روز ما رو با این لیگ تحمل کنید تموم شه بره پی کارش:d

راستی بچه ها جدول بازیها تا هفته 16 ام آبدیت شد.حتما برید یه نگاه بهش بندازید.

---------- نوشته در 11:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 AM ارسال شده بود ----------

خیلی خوبه که زود تر خبر دادی. این لیگم تموم شد بچه ها واقعا تو سطح بالایی بود بازیشون. من رو که شخصا تک تکتون ترکوندین. ولی من هنوز به حذفی امید دارم:d

آره واقعا سطح همه بچه ها خوب بود چه اون کسی که قهرمانیش رو از همین الان بهش تبریک میگم چه اون افرادی که ته جدول هستند همه واقعا قوی بودند و هیچی از شایستگی های هیچکی کم نمیشه چون سطح بازیها واقعا بالا بود.نتایج لیگ اینو نشون داد.ایمان جان شما هم نا امید نباش روی جام حذفی حساب ویژه باز کن ایشالله مال کسی بشه که بیشتر حقشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or