seraj1 کاربر سایت May 11, 2010 #376 نوشته شده توسط BehzaDG: دوستمون شهرستانه............ GTA CTW رو میشد Multi بازی کرد؟؟ (یادم نیست ) بیشتر... شدنش که میشه ولی زیاد حال نمیده
نوشته شده توسط BehzaDG: دوستمون شهرستانه............ GTA CTW رو میشد Multi بازی کرد؟؟ (یادم نیست ) بیشتر... شدنش که میشه ولی زیاد حال نمیده
amirdelta_24 کاربر سایت May 11, 2010 #377 سلامی دوباره داش بهزاد من فروختم رفیقا دارن مهراد تا وقتی fifa10 هست pes2010 حرفی واسه گفتن نداره
iMehrdad کاربر سایت May 11, 2010 #378 سلام اقا ما رو هم بازی میدید:biggrin1: من سمت اریاشهر پونکم فکر کردم میتونه تجربه ی خوبی باشه
djesi عضو جدید May 12, 2010 #382 به به ميبينم كه خودتون ميبريد و ميدوزيد :biggrin1: اين جمعه اومدن من پنجاه پنجاهست ولي اگه ميشد بعد از ظهر ميرفتيم خيلي عالي ميشد آخه قبلش به يه نفر ديگه قول دادم ببينم اونور چي ميشه ولي سعي ميكنم بيام يني خيلي دوست دارم بيام
به به ميبينم كه خودتون ميبريد و ميدوزيد :biggrin1: اين جمعه اومدن من پنجاه پنجاهست ولي اگه ميشد بعد از ظهر ميرفتيم خيلي عالي ميشد آخه قبلش به يه نفر ديگه قول دادم ببينم اونور چي ميشه ولي سعي ميكنم بيام يني خيلي دوست دارم بيام
amirdelta_24 کاربر سایت May 12, 2010 #383 اقا جمعه قطعیه؟؟؟؟؟ نکنین مثله اون دو سری قبل بپیچونین (البته خودمم بودم :laughing
BehzaDG کاربر سایت May 12, 2010 #385 پارک لاله ، کنار مجسمه ابوریحان......... من که با عصر اومدن هم مشگلی ندارم ( چون احسان هم بتونه بیاد) بقیه بچه ها فقط صبح یا عصر هم میتونین بیاین؟؟؟؟
پارک لاله ، کنار مجسمه ابوریحان......... من که با عصر اومدن هم مشگلی ندارم ( چون احسان هم بتونه بیاد) بقیه بچه ها فقط صبح یا عصر هم میتونین بیاین؟؟؟؟
amirdelta_24 کاربر سایت May 12, 2010 #386 واس من زیاد فرق نداره اما صبح بهتره احسان پنجشنبه نمیتونه صبح بیاد اما جمعه میتونه
BehzaDG کاربر سایت May 12, 2010 #387 خوب قراره ما هم جمعه ست دیگه......... پس احسان جمعه صبح میتونی بیای دیگه؟؟؟
djesi عضو جدید May 12, 2010 #390 بابا فردا آزمون دانشگاه آزاده جمعه هم بايد برم جايي منتهي هنوز قطعي نيست بخدا خودم دوست دارم بيام چرا فكر ميكنيد دارم ميپيچونم؟
بابا فردا آزمون دانشگاه آزاده جمعه هم بايد برم جايي منتهي هنوز قطعي نيست بخدا خودم دوست دارم بيام چرا فكر ميكنيد دارم ميپيچونم؟