مسابقات حضوري PSP (تهران)

متاسفانه من این هفته هم نمیتونم بیام. دلیل اصلیش اینه که امسال پیش هستم و کارام زیاده دلیل دوم هم اینکه روز مسابقه جمعه هست که باز من نمیتونم بیام. هفته پیش هم من جز اولین نفرایی بودم که اعلام حضور کردم اما به خاطر همون مشکلاتی که گفتم و یه سری دیگه نیمدم و نخواستم روز قبل بیام بگم که دوستان برنامشون بهم بخوره...ببخشید:blushing:
موفق باشید

من نميدونم چه كاريه
پست هاي اول رو اگه بخونيد همه گفتند كه مياييم و خيلي عاليه
اما نميدونيم چي شده همه زدن زيرش
خب از همون اول ميگفتيد نمياييم جمع ميكرديم بساطو ديگه

اسم تاپیکو عوض کنین بزارین مسابقات سر کاری psp
که همه بدونن داستان چیه ، که بعضیا الکی الاف نشن
حالااااااااا کسی هست بیاد یه کل کل اساسی سر pes بندازیم ، یا خبری از حریف نیست؟:-"

ناراحت نشین
احتمالا یه روز سر فرصت دوباره بچه های قدیم رو جمع میکنیم
هرکی خاست اونموقع میتونه بیاد
مطمئنم باشید از 8 نفر بیشتر میشیم;)

سلام , دوستان من دستگاهم كپي خور موقته2000 (5.00m33-6) ميخواستم با يه ( ورژنpsp3000 (5.02 كه اونم كپي خور موقته pes2009 بازي كنم ....

فقط من دستگاهم رو كپي خور كردم ولي اون طرف كه ميخوايم با هم بازي كنيم با كپي خور موقت حال نميكنه !!!

و يه umd - pes2009 داره .... اول اينكه ميخواستم بدونم با اين شرايط ميتونيم با هم بازي كنيم (Wi lan),

دوم اينكه اگه ميتونيم دقيقا چجوري ؟ (لطفا دقيق جواب بديد , چون من تا حالا به صورت lan بازي نكردم ....)

دوستان من سوال بالا رو چند جا تا الان پرسيدم ولي كسي جوابي نداده بهم , يكي ميتونه من رو راهنمايي كنه ؟؟ اگه تو پروفايلم جواب بديد خيلي ممنون ميشم ....

دوستان يكي نبود مارو دريابه ؟؟!!!!

بابا شماها كه قرار ميزاريد با هم تو پارك و بازي ميكنيد چيكار ميكنيد تو بازي pes 09 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا يكي دقيق توضيح بده .........

دوستان يكي نبود مارو دريابه ؟؟!!!!

بابا شماها كه قرار ميزاريد با هم تو پارك و بازي ميكنيد چيكار ميكنيد تو بازي pes 09 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا يكي دقيق توضيح بده .........

تا اونجایی که من میدونم رفیق ، ربطی به کپی خور و این داستانا نداره ، باید بری تو Game Sharing ولی یه جورایی lan کردنش سخته .
ایشالا اساتید میان بیشتر توضیح میدن ;)

تا اونجایی که من میدونم رفیق ، ربطی به کپی خور و این داستانا نداره ، باید بری تو Game Sharing ولی یه جورایی lan کردنش سخته .
ایشالا اساتید میان بیشتر توضیح میدن ;)

داداش دمت گرم ... من يه دو هفته اي ميشه منتظر اين اساتيد هستم !! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or