مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

تیم رئال مادرید برای نیم فصل دوم بسته شد دوستانی که مایل به ترانسفر با رئال مادرید هستند فقط و فقط دو بازیکن زیر رو می توانند بخرند و برای بقیه بازیکنها اصلا پیشنهاد ندهند که پذیرفته نخواهد شد
اورتگا و الیویرا فروشی هستند کسانی که مایل به خرید این دو بازیکن هستند با پیغام خصوصی با من ارتباط برقرار کنند

انتقال زیر انجام شد بین منچستر یونایتد و رئال مادرید
اورتگا + الیویرا=سیلوستره
با این انتقال تیم رئال مادرید برای نیم فصل دوم به طورکامل بسته شد و هیچگونه ترانسفری انجام نخواهد شد:biggrin1:

انتقال زیر انجام شد بین منچستر یونایتد و رئال مادرید
اورتگا + الیویرا=سیلوستره
با این انتقال تیم رئال مادرید برای نیم فصل دوم به طورکامل بسته شد و هیچگونه ترانسفری انجام نخواهد شد:biggrin1:

سلام
تایید میکنیم.
آقا فقط این آپشن فایل جدیدم رو باید از کی بگیرم؟
یا علی مدد

بچه ها دانیال جان رفته مسافرت و فکر کنم فردا بیاد و مسابقات رو ادامه بدیم آخرین فرصتها رو برای ترانسفر ازدست ندید یکی بیاد مینامبرس رو از من بخره یا رائول براوو رو:biggrin1:چون میدونم اینها خیلی مشتری دارن به بالاترین قیمت می فروشم:lol:

بچه ها بهتره هر کسی همه انتقالاتی رو که انجام داده یک جا همینجا تو یک پست بده تا کار دانیال برای اپشن فایل جدید آسون بشه 0 این از انتقالات من:
ورودی ها:
Flamini-Diaby-Djourou-hanry:از ارسنال
مسی -xavi-ترزگه:از بارسلونا
sissoko:از لیورپول
داویدز - یانکلوسکی:از اث میلان
بکهام - ریبری-شوان اشتایگر-دایسلر-کولر:از بایرن مونیخ
سیلوستره: از منچستر یونایتد
خروجی ها:
گاگو -هیگوایین-دلارد-ریوالدو - اینزاگی:به ارسنال
داف-رونالدو:بارسلونا
روبینیو:اث میلان
سالگادو:لیورپول
کاناوارو:بایرن مونیخ
الیویرا-اورتگا:منچستر یونایتد
سقف تیم من هم از 32 بازیکن فراتر رفته بنابراین برای نیم فصل دوم فعلا مینامبرس از تیم اخراج شود تا تیم رئال مادرید با 32 بازیکن بسته شود:biggrin1:
دانیال جان اگه خواستی بگو تا اسم 32 بازیکن تیم رو برات بزارم تا کارت اسونتر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or