مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

بازیهای هفته پنجم:
بایرن 0-چلسی 2
http://rapidshare.com/files/40660618/1.jpg.html
گلهای چلسی:دروگبا-شوا
گل دروگبا روی موقعیت تک به تک و گل شوا روی ضربه کرنر به ثمر رسید.
پاس گل:شوا-لمپارد
بهترین بازیکن زمین:لمپارد (6.5)
کارت:اشلی کول-دروگبا-لمپارد کارت زرد گرفتند.(اشلی کول از بازی بعد محروم:laughing:)
این بازی بسیار کسل کننده بود و بایرن اصلا شوت تو چارچوب نداشت.:laughing:
چلسی در این بازی 101 پاس داد که 100 تا به مقصد رسید و بایرن هم از 96 پاسش 95 تا به مقصد رسید.:biggrin1:
موقعیت گلهای بایرن 1 و چلسی 6 بود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
رم 0-لیورپول 1
http://rapidshare.com/files/40660888/2.jpg.html
گل لیورپول:مورینتس
گل روی کرنر عالی جرارد به ثمر رسید.:cheesygri
پاس گل:جرارد
بهترین بازیکن زمین:جرارد(6.5)
کارت:-
این بازی حتی از بازی اول هم کسل کننده تر بود.:)
رم در این بازی 109 پاس داد که 108 تا به مقصد رسید و لیورپول هم از 86 پاسش 83 تا به مقصد رسید.:biggrin1:
موقعیت گل های 2 تیم برابر 2 بود.
نکته جالب در این دیدار اینکه فلش بازیکنان لیورپول(به جز 3 دفاع آنها) همگی زرد و قرمز بود در صورتی که فلش بازیکنان رم اکثرا سبز بود.:eek:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
والنسیا 1-منچستر 1
http://rapidshare.com/files/40661049/3.jpg.html
گل والنسیا:دیوید ویا
گل دیوید ویا بسیار دیدنی بود.او با زدن این گل کاری کرد که جای خالی اوون کمتر حس شود.
گل منچستر:رونالدو
پاس گل منچستر:رونی
بهترین بازیکن زمین:رونالدو(6.5)
کارت:کمپل(محروم از بازی بعد)
موقعیت گلهای والنسیا 2 و منچستر 5 بود.
والنسیا در این بازی 90 پاس داد که 87 تا به مقصد رسید و منچستر هم از 99 پاسش 95 تا به مقصد رسید.:biggrin1:
در این بازی 2 تا از بازیکنان والنسیا مصدوم بودند که در این بازی شرکت نکردند.(اوون و یکی دیگه):biggrin1:
این بازی واقعا از 2 بازی دیگه جذابتر بود.:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی خودم و اینتر (بازی هفته 5) رو آخر هفته 6 برگزار میکنم.;)

آخرین ویرایش:
بازیهای هفته ششم:
لیورپول 3-بایرن 4
بچه ها شرمنده عکس این بازی از دستم پرید.
گلهای لیورپول:مورینتس-جرارد-آنلکا
گل جرارد روی اشتباه مسلم مدافعان بایرن به ثمر رسید.
پاس گلهای لیورپول:کراوچ
گلهای بایرن:زولی-وان بومل(2)-ریبری
گل وان بومل روی یک ریباند به ثمر رسید.
پاس گلهای بایرن:بکام(2)-ژولی
بکام با این پاس گلها نشون داد که میتونه بازیکن تاثیر گذاری برای بایرن باشه.
بهترین بازیکن زمین:وان بومل(7.5)
لیورپول در این بازی 99 پاس داد که 96 تا به مقصد رسید و بایرن هم از 86 پاسش 83 تا به مقصد رسید.:biggrin1:
موقعیت گلهای بایرن 5 و لیورپول 5 بود.
نکته جالب در این بازی این بود که بایرن عقب بود(2-1) اما با تدابیری که مربی این تیم در نیمه دوم در نظر گرفت این تیم تونست 3 گل بزنه(یه هت تریک تیمی) و بازی رو ببره.
البته در دقایق وقت اضافه آنلکا یکی از گلهای خورده رو روی اشتباه مدافعان جبران کرد.
این بازی جذابترین بازی بود.مثل اینکه هر چی از بازیها پیش میره بازیها جذابتر میشه.:love:
چلسی 1-منچستر 0
بچه ها شرمنده عکس این بازی هم از دستم پرید.:evil:(البته تو لیگ نتایج رو زده)
گلهای چلسی:روبن(روی ریباند)
پاس گلهای چلسی:-
گلهای منچستر:-
پاس گلهای منچستر:-
بهترین بازیکن زمین:روین(7)
کارت:گیگز
چلسی در این بازی 95 پاس داد که 91 تا به مقصد رسید و منچستر هم از 88 پاسش 85 تا به مقصد رسید.:biggrin1:
موقعیت گلهای چلسی 7 و منچستر 5 بود.
در اواسط بازی شوا(فلش قرمز/:)) مصدوم شد که به کمک پزشکان چلسی تونست به بازی ادامه بده.
به نظر من منچستر حتما باید یه تغییراتی تو ترکیبش بده.(در مورد نانی و ساها مخصوصا)

ادمه بازیهای هفته پنجم:
بارسا 2-اینتر 0
http://rapidshare.com/files/40675323/4.jpg.html
گلهای بارسا:رونالدینهو(2)
به نظر من گلهای رونالدینهو قشنگترین گلهای مسابقات بودن.(یه قیچی و یه چیپ)
پاس گلهای بارسا:باشتورک
بهترین بازیکن زمین:رونالدینهو(7.5)
کارت:کامبیاسو
بارسا در این بازی 94 پاس داد که 91 تا به مقصد رسید و اینتر هم از 92 پاسش 89 تا به مقصد رسید.:biggrin1:
موقعیت گلهای بارسا 3 و اینتر 2 بود.
نکته جالب در این بازی این بود که کاپیتان اینتر در دقیقه 70 از کنار خط یک سانتر بسیار دیدنی فرستاد که به زیبایی تمام درون دروازه قرار گرفت ولی چون آدریانو در آفساید بود گل مردود اعلام شد.:-":biggrin1:
بچه ها اینم گلهای این بازی.ارزش داونلود رو داره این قدر قشنگه.
http://rapidshare.com/files/40675792/KONAMI-WIN32PES6330.html
http://rapidshare.com/files/40676275/KONAMI-WIN32PES6340.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------
آخرین بازی هفته 6:
بارسا 0-رم 0
عکس این بازی هم از دستم پرید.:evil::-"
بهترین بازیکن زمین:زامبروتا(6.5)
بارسا در این بازی 111 پاس داد که 107 تا به مقصد رسید و رم هم از 88 پاسش 86 تا به مقصد رسید.:biggrin1:
موقعیت گلهای بارسا 4 و رم 0 بود.
در این بازی رم حتی 1 موقعیت هم نداشت و با ارائه یک بازی تدافعی:evil: نگذاشت بارسا به هدفش یعنی نزدیکی به صدر جدول برسه.:evil:
اگه میتونستم حتما این اتوئو و ترزگه ی احمق رو تعویض میکردم.
اگه بارسا این بازی رو میبرد به رده سوم جدول صعود میکرد.:((
چلسی با ترکیب دیفالت از 5 بازی 13 امتیاز گرفته:eek:
اونوقت من از 6 بازی 8 امتیاز:blushing:

ترین های بازی ها.

بچه ها اول جدول رو ببینید:
اسم تیم امتیاز تفاضل تعداد بازی
1-چلسی 13 +6 5
2-رئال مادرید 10 +3 5
3-آرسنال 10 +1 5
4-لیورپول 8 0 6
5-بایرن 8 0 5
6-بارسا 8 0 6
7-اینتر 8 0 6
8-رم 7 0 5
9-میلان 6 -1 5
10-والنسیا 2 -5 6
11-منچستر 1 -4 5
--------------------------------------------------
بهترین گل زن:نیستلروی-شوا-مورینتس با 3 گل
بهترین پاس گل ده:دل پیرو-بکام-لمپارد-گروسو-زامبروتا-کراوچ با 2 پاس گل
بیشترین برد:چلسی با 4 برد
کمترین برد:والنسیا و منچستر با 0 برد
بیشترن باخت:والنسیا و منچستر با 4 باخت
کمترین باخت:چلسی با 0 باخت
بیشترین گل زده:چلسی با 7 گل
کمترین گل زده:والنسیا با 1 گل
بیشترین گل خورده:منچستر-لیورپول-میلان-والنسیا با 6 گل
کمترین گل خورده:چلسی با 1 گل
;)

اقا همت که اومد بهش بگو بزاره دوستان من ممکنه بخوام چند هفته نیام تو سایت پس نفر بعدی که با توافق بچه ها برای برگزاری هفته ی هفتم برگزیده میشه فایلها رو از اقا همت بگیره و ه ترتیب تا نیم فصل پیش برین منم ترکیبم همونه که دادم اقا همت وقتی هفته ی 10 تموم شد خودم میام میگم چیکار کنیم

دانیال کجا میری؟
بچه هایی که میخوان بازیها رو برگزار کنن حتما باید علاوه بر کیبرد یه گیم پد هم داشته باشن و گرنه نمیشه مسابقات رو برگزار کنن.
حالا کی میخواد هفته 7 رو برگزار کنه؟
اونایی که میخوان بگن تا یکی رو انتخاب کنیم و من فایل ها رو به اون بدم تا هفته 7 رو برگزار کنه.
اینم برنامه هفته 7:
آرسنال-والنسیا
میلان-بارسلونا
رئال-چلسی
بایرن-رم
اینتر-میچستر
تیم هایی که اول نوشتم لزوما میزبان نیستند.

آخرین ویرایش:
اره اقا همت راست میگه حتما علاوه بر کیبورد باید یه دسته ی بازی هم داشته باشین من جایی نمیرم اقا همت سرم شلوغه بعدشم میخوام یکم استراحت کنم چون این 19 روز که تعطیل شدم مثل برق گذشت گرچه هنوز جاهای خوب تابستون باقی مونده

دانیال کجا میری؟
بچه هایی که میخوان بازیها رو برگزار کنن حتما باید علاوه بر کیبرد یه گیم پد هم داشته باشن و گرنه نمیشه مسابقات رو برگزار کنن.
حالا کی میخواد هفته 7 رو برگزار کنه؟
اونایی که میخوان بگن تا یکی رو انتخاب کنیم و من فایل ها رو به اون بدم تا هفته 7 رو برگزار کنه.
اینم برنامه هفته 7:
آرسنال-والنسیا
میلان-بارسلونا
رئال-چلسی
بایرن-رم
اینتر-میچستر
تیم هایی که اول نوشتم لزوما میزبان نیستند.

چه شود رئال چلسی:eek: فکر کنم کسی دیگه داوطلب نباشه اقا همت خودت برگزار کن هر وقت قطعا اعلام شد که کی برگزار میکنه بگه تا ترکیبها رو براش بفرستیم

بچه هایی که دارای یک دسته بازی(گیم پد) هستند و مایل به برگزاری هفته 7 هستند اعلام کنند تا فایلهای لازم رو به اونها بدم تا هفته 7 رو برگزار کنن.

سلام.
بچه ها اگه کسی داوطلب نیست خودم برگزار میکنم.با اجازه دانیال.:cheesygri
ترکیبهاتون رو بفرستید.
تا امشب ساعت 9 وقت دارین بفرستین.
البته بازی خودم و آقا دانیال رو الان برگزار میکنم.(چون گفت ترکیبش رو دست نمیزنه.);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or