سلام
خدا مرگم بده آبروم رفت اگر سر آلکس و خانواده ی گیلرز بفهمن که یه گوشه ی دنیا داره یه لیگ برگزار میشه و تو اون منچستر آخر جدوله میان منو پیدا می کنن و......نپرس چکار میکنن. شیاطین سرخ و قعر جدول.وا اسفا
یا علی مدد
اینم برنامه ی فردا در ضمن بازیها مثل امروز ساعت 3 برگزار میشه چون صبح باید برم احتمالا تا ساعت 11 12 بر نمیگردم وقتی هم برگزدم میخوام یه استراحتی بکنم بعد ساعت 3 شروع میکنیم
ارسنال - بارسلونا
رئال مادرید - منچستر
بایرن مونیخ - والنسیا
چلسی - اس رم
اینتر - لیورپول
در ضمن برای اینکه بازم کسی دچار شک نشه بگم که این ترتیبی که من مینویسم به این معنا نیست که تیم اول میزبان هست ممکنه وقتی مخاوم وارد بازی بشم تیمی که دوم نوشتم میزبان بشه میلان هم فردا استراحت داره
من نتونستم برای بازی با رم ترکیب بفرستم و نتیجشم یک باخت شد که منجر به یک پله سقوط تیمم شد امید وارم تو بازیهای اینده بتونم جبران کنم البته کار سختی خواهد بود چون بازی بعد با تیمی بازی دارم که فقط برای برد میاد
میبینم که برو بچ حرفه ای کار کردن و تونستن کاریو که میخواستم تو زمین انجام بدن دانیال دست به ترکیبی که برا بازی رئال قرار دادم نزن برای بازی بعد هم فکر کنم کار سختی در پیش داریم با تیم چلسی که در رده دوم قرار داره امیدوارم بتونیم با بردنش به مکان بالا تر جدول بیاییم
واقعا باید بگم که من تا اینجا از دو بازی چلیس خیلی لذت بردم واقعا قشنگ بازی میکنن با اینکه با ترکیب پیش فرض بازی میکنن ولی هر دو بازی رو بردن اونم برابر اینتر و بارسلونا امیدوارم همینجوری ادامه بدن و زیبا بازی کنن منم دارم برای مقابله با ترکیب چلسی یه کارایی میکنم