مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

من یه معذرت به jj20 بدهکارم چون از من تولدو رو خواست ولی چون قرار بود به یکی دیگه بدم سزار رو بهش فروختم. با اینکه سزار بهتره ولی خب بالاخره اون تولدو رو می خواست. حالا هم دیگه نشد تولدو رو بفروشم یعنی طرف نخواستش. اینو گفتم بهدا سو تفاهم پیش نیاد
راستی تو آپشن فایل سزار رو به تیم JJ یعنی رم نفرستادی!

اگه لطف کنی پستت رو پیدا کنی لینکش رو بزاری ممنون میشم اقا امید گرچه الان دیگه امکان انتقالی وجود نداره چون انتقالت تموم شده و من تیمها رو بردم تو لیگ ولی حالا شما پیداش کن پستت رو ببینم چیکار میشه کرد

اقا امید ببخشید شرمنده ولی من الان پست های شما رو تا اخرین پست شما بعد از شروع انتقالت نگاه کردم ندیدم گفته باشی سزار رو 45 فروختی ترکیبتم رسید ممنون

نمی دونم چی شده شاید کامپیوتر هنگ کرده و پست ارسال نشده ولی من پیامی رو که Jj برا من فرستاده بود در تاریخ یکشنبه رو بهت فوروارد می کنم تا ببینی!

نمی دونم چی شده شاید کامپیوتر هنگ کرده و پست ارسال نشده ولی من پیامی رو که Jj برا من فرستاده بود در تاریخ یکشنبه رو بهت فوروارد می کنم تا ببینی!
حالا دیگه بی خیال طوری نیست ;)
در مورد اواتار اون که داده بودید کار نمیکرد مجبور شدم خودم یکی بسازم:laughing:

Master-Roma-Logo3.jpg

این رو امتحان کن درسته!

خوب شد به من استراحت خورد چون دستم در رفته نمی تونم زیاد بیام تو سایت بازی بعدی من کی هست دانیال جان
این کمیته انظباطی هم باید یک چیز جدی باشه وگرنه فایده نداره

الان با یک انگشت دارم چه قدر خسته کننده هستش

ببخشید که دیر به تاپیک سر میزنم

اقا امید گل حالا من به نظرت چیکار کنم حرف شما قبول سزار رو فروختی ولی هم الان تاریخ انتقالات تموم شده و من تیمها رو گذاشتم تو لیگ به نظرت چیکار کنم؟

در مورد کمیته همون طور که گفتم اعضاش من و شما یعنی اقا جواد و اقا امیر هستیم که من صحنه های مشکوک رو ازش عکس میگیرم یعنی صحنه هایی که ممکنه داور اشتباه کنه بعد از طریق پیغام خصوصی یا همینجا با هم برای تایین محرومیت مشورت میکنیم اگه کسی هم اعتراض به رای داشت میتونه با دلیل قانع کننده اعتراض کنه تا ما باز بررسی کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or