مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

خب انتقالت تمام شد دیگه هیچ انتقالی به هیچ وجه ثبت نمیشه
حالا چندتا کار قبل از شروع لیگ داریم
در این دوره یه کمیته ی انظباطی داریم که اگه اجازه بدین شامل خودم اقا امید و دکتر جواد باشه
اما کار این کمیته مثلا من صحنه ی اخراج یک بازیکن رو ثبت میکنم اون بازیکن که از اون بازی اخراج شده و از بازی بعدی محرومه اما اعضای کمیته با بررسی میتونن جلسات محرومیت اون بازیکن رو افزایش بدن یا تیم رو جریمه ی نقدی بکنن
اگه کسی پیشنهاد یا نظر دیگه ای هم داره یا برنامه ی خاصی داره بگه من استقبال میکنم
به زودی پولی که تیمها در ازای هر برد و تساوی و گل زده در طول مسابقات دریافت خواهند کرد اعلام خواهد شد
ممنون از اینکه منو جزو کمیته قرار دادی ولی احتمالا من چند روز دیگه تو تهران نیستم و به اینترنت هم خیلی کم دسترسی دارم!:blushing:
اگه میشه جای من یکی دیگه رو بذار!
ممنون!

دوستان توجه توجه
صوت اولین مسابقه ی لیگ فردا ساعت 12 ظهر به صدا در میاد اینم جایزه ای که هر تیم بابت هر برد تساوی گل و غیره کسب میکنه
هر برد 10 امتیاز
هر تساوی 5 امتیاز
هر گل 1 امتیاز
اما جایزه ی تیمهای اول تا سوم
تیم اول 500 امتیاز +اجازه ی خرید 6 بازیکن ازاد(بازیکنی که تیمش صاحب نداره)
تیم دوم 300 امتیاز+ اجازه ی خرید 5 بازیکن ازاد
تیم سوم 200 امتیاز+اجازه ی خرید 5 بازیکن داخلی(بازیکنی که تیمش صاحب داره )
به بهترین خط دفاعی لیگ 150 امتیاز داده میشه
به بهترین خط حمله ی لیگ 170 امتیاز داده میشه

مسابقات رو داخل لیگ برگزار می کنی؟
منظورم تو PES هستش ها!
مصدومیت ها رو Off کن چون نمیشه هی ترکیب عوض کرد
درجه خستگی بازیکنا چی همون فلش قرمز!

برنامه ی مسابقات فردا
ارسنال - اس رم
اث میلان - لیورپول
رئال مادرید - والنسیا
بایرن مونیخ - اینتر میلان
بارسلونا - منچستر
چلسی فردا استراحت خورده هر هفته یه تیم استراحت میخوره
ترکیبهاتون رو بفرستین چون فردا راس ساعت 1 بازیها شروع میشه فقط چون لیگ هست اماکن گذاشتن گل ها وجود نداره نتایج همه ی بازیها به همراه عکس باهم گذاشته میشه

انگار هیچکی بازی رو نداره نه اقا جواد داره نه شما نه صاحب های لیورپول و رم باشه
دوستان ترکیبتون رو که مفرستین حتما عکسش رو هم بفرستین تاکید میکنم همراه ترکیب عکس رو هم بفرستین

وقتی که لیگ می زنی فلش بازیکنا متغیره.
شاید تو یه بازی به طور مثال دیوید ویای من فلشش پایین باشه و آنگولو بالا و من بخوام آنگولو رو بازی بدم.
تکلیف چیه؟

والا من دیگه از نمیدونم دیگه بازیکن تو طول لیگ خسته میشه هرکی خواست من میتونم قبل از هر بازی یه عکس از ترکیب تیمش براش بزارم با فلش بازیکناش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or