مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

این جور مسابقات دیگه حال نمی ده وقتی کامپیوتر با کامپیوتر بازی می کنه صدر در صد تیم که قوی تر هست می بره و کامپیوتر هم واقعا احمق هست اصلا بازیکن می زاری تو زمین گیج می زنن معلوم نیست چی کار می کنند دروازه خالی سانتر می کشه کارهاش معلوم نیست و هر ترکیبی بچینی اون کار خودشو می کنه و جذابیت هم نداری اینجور بازی ها اینجور بازی ها باید با هم بازی کنیم تا اون موقع معلوم می شه کی بهتر بازی می کنه چون ترکیبی که برای خودت می چینی زمین تا زیر زمین برای کامپیوتر فرق داره
الان هم یک سایت خارجی هست که خیلی هم جذابیتش بالاتر و خیلی بهتر هست و کلی اهاش حال می کنی تیم داری مربی دکتر داری تیم جوانان داری نمی دونم دیگه اسپانسر داری از ورزشگاه پول در می یاری - تمرین باید بدی و کلی چیز دیگه به نطر من شما هم بیاید اونجا حالش خیلی خیلی بهتر هست اونجاست که هرکی مربی بهتری باشه می بره

وی یک چیز دیگه وقتی آپشن فایل را می گیریم ترکیب کل تیم ها عوض می شه و هر کاری کردی از بین می ره

ببخشید که زیاد نوشتم

این جور مسابقات دیگه حال نمی ده وقتی کامپیوتر با کامپیوتر بازی می کنه صدر در صد تیم که قوی تر هست می بره و کامپیوتر هم واقعا احمق هست اصلا بازیکن می زاری تو زمین گیج می زنه معلوم نیست چی کار می کنند دروازه خالی سانتر می کشه کارهاش معلوم نیست و هر ترکیبی بچینی اون کار خودشو می کنه و جذابیت هم نداری اینجور بازی ها اینجور بازی ها باید با هم بازی کنیم تا اون موقع معلوم می شه کی بهتر بازی می کنه چون ترکیبی که برای خودت می چینی زمین تا زیر زمین برای کامپیوتر فرق داره
الان هم یک سایت خارجی هست که خیلی هم جذابیتش بالاتر و خیلی بهتر هست و کلی اهاش حال می کنی تیم داری مربی دکتر داری تیم جوانان داری نمی دونم دیگه اسپانسر داری از ورزشگاه پول در می یاری - تمرین باید بدی و کلی چیز دیگه به نطر من شما هم بیاید اونجا حالش خیلی خیلی بهتر هست اونجاست که هرکی مربی بهتری باشه می بره

وی یک چیز دیگه وقتی آپشن فایل را می گیریم ترکیب کل تیم ها عوض می شه و هر کاری کردی از بین می ره

ببخشید که زیاد نوشتم

خیلی مسخره است من از کجا بدونم پارتی نباشه بعدش میخواهیم قدرت بازی کنان را بسنجیم نه کامپیوتر را:blushing::p

اخه ما فقط می خواهیم تفریحی دور هم باشیم مسئله اینه که برای چی پارتی باشه اخه نه پول نه چیز دیگه ای در میون نیست که بخواد پارتی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or