مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

ای بابا :laughing:
اث رم مال من بود :evil:
من جند تا با اولویت نوشتم که اث رم مال من شد

این پایینی توصفحه 97 نوشته منه
پس من چند تا تیم به اولویت مینویسم هر کدوم صاحب نداشت اون ماله من:
.اث میلان
. آ اس رم
. والنسیا
.بایرن مونیخ
اینم جواب تو داخل همون صفحه
اث میلان که مال بنده هست بین اولویت هات اونجوری که گفتی رم رو میخوای باشه پس اس رم هم برای شما

پس چرا تو لیت لیورپول را به نام من نوشتید
بعضیها میان میگن فلانی را میفروشی من موندم این فلانی که تو اس رم چه کار داره

سلام
راستی یه سوال برای من پیش اومده . ببینید بازی های ما زمانی برگزار میشه که تقریبا زمان اوج نقل و انتقالات تو اروپا هست . حالا به عنوان مثال اگر تو هفته سوم لیگ ما یه دفعه تلوزیون اعلام کرد که اتویو از بارسلون با آدریانو از اینتر تعویض شد و این دو بازیکن به این تیم ها رفتن اونوقت تکلیف چیه؟خود بخود جای اتویو و آدریانو عوض میشه؟
یا علی مدد

ای بابا:eek:
این نوشته دانیال
خب 7 نفر با سابقهمون که مشخصه چه تیمهایی برداشتن فقط میمونه تیمهای جدید
عقرب 2 >>> ارسنال
جی جی 20>>>> لیورپول
vampiresasan>>>> اث رم

دوستان من انصراف میدم و تیمم را به یکی از دوستان تو سایت واگذار می کنم به Scorpion2
و هر کس هم تو فوتبال شاخ هست تو تهران با هم بازی می کنیم

آخرین ویرایش:
شرمنده اشتباه لپی بود جای صاحب رم و لیورپول رو عوضی نوشتم
اقا حسن خودت میدونی که تو لیگ دیگه نمیشه وسط فصل بازکنارو عوض کرد
اگه همچین موردی پیش بیاد حتی اگه مثلا هانری و رونالدینهو و اتوئو و .. به اث میلان یا چلسی یا هر تیم دیگه برن دیگه ما باید کارمون رو ادامه بدیم و توجهی به انتقالت واقعی نکنیم
اگر تا 1 ساعت قبل از شروع اولین بازی لیگ یه انتقال انجان بشه که واقعا مطمئن باشیم انجام شده من انتقال رو انجام میدم ولی به محض شروع اولین مسابقه دیگه هیچ انتقالی انجام نمیشه

اقا امیر هم بکهام هم کارلوس دیگه برای شما بازی نمیکنن
اقا جواد میشه دلیلتون رو بپرسم شما نباشی که لیگ به ما نمیچسبه اگه بازم مسئلت امتیاز به تیمهای قهرمان دوره های پیش هست من همینجا اعلام میکنم ایا بچه ها موافقن اقا امید و اقا جواد به در انتقالت داخلی 4 بازیکن و خارجی 5 بازیکن بخرن هرکی موافقه بگه ؟

اقا امیر هم بکهام هم کارلوس دیگه برای شما بازی نمیکنن
اقا جاود میشه دلیلتون رو بپرسم شما نباشی که لیگ به ما نمیچسبه اگه بازم مسئلت امتیاز به تیمهای قهرمان دوره های پیش هست من همینجا اعلام میکنم ایا بچه ها موافقن اقا امید و اقا جواد به در انتقالت داخلی 4 بازیکن و خارجی 5 بازیکن بخرن هرکی موافقه بگه ؟

پس خوب شد پیرلو را با ریس عوض کردیم اقلا یه ضربه ایستگاهی زن برای تیم جور شد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or