مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

اقا هنوز هم میشه نقل و انتقال کرد یا تمام شد و نقل و انتقال با هر تیمی میشه کرد یا فقط تیم های اتنخاب شده
=========================
مسابقه پولیه یا نه و چرا انقدر استقبال کمه

انتقالات شروع نشده هروقت شد بهت خبر میدم
نه پولی نیست
دلیل کم استقبال بودن رو نمیدونم شاید بعضی ها از این طریق برگزاری خوششون نیاد ولی دیگه راهی نیست چون انلاین بازی کردن این بازی برای ما ایرانی ها بدون قانون کپی رایت تقریبا غیر ممکنه

مثل دوره ی قبلی هست خودت که میدونی
ما تا اخر هفته ی دیگه صبر میکنیم تا تیمهای باقی مونده هم گرفته بشه که بشیم 12 تیم بعدش شروع به انتقالت میکنیم
بازیها به صورت لیگ هست به احتمال زیاد
اقا امیر سلام چطوری چه خبر کم پیدایی؟

سلام اقا دانیال زیر سایه شماییم می خواستم همون موقع جواب بدم یه دفعه دیدم نمیشه پاسخ رو بفرستم فکر کنم سایت شلوغ بود ارور می داد
راستی این انتقالاتی که گفتین مال فصل بعده حالا مسابقات ما جز این فصل حساب میشه یا فصل بعد:biggrin1:

خوشم میاد سیاست داری امیر اقای گل در این مورد به زودی تصمیم میگیریم اگه مال فصل بعد حساب کنیم خیلی به ضررت میشه چون اونموقع ممکنه انتقالت زیر هم انجام بگیره
کاناوارو یونتوس
ریس ارسنال
کاسانو ...
اینام قطعی هست
بکهام گالاکسی
کارلوس فنرباغچه
یعنی 5 تاشو بزنیم دیگه چیش میمونه رئال به همینا بنده نترس هواتو دارم:biggrin1:
با رییس باشگاه رئال صحبت کردم گفته نمیزارم از جاشون تکون بخورن تا مسابقات شما تموم بشه:biggrin1:

اقا زیاد هم زود تصمیم نگیریم اینو هم از روی سیاست گفتم :biggrin1:
کاناوارو که گفته میمونه چون می خواد با رئال فصل دیگه تو جام قهرمانان افتخار کسب کنه:laughing:
بکهام هم معلوم نیست اوضاعش کالدرون داره به دست و پاش میپیچه که یه جوری نگهش داره:cheesygri
از اینا گذشته شاید یه روز صبح که از خواب پا شدیم میبینی تو اخبار اعلام میکنه کاکا بالاخره رئالی شد و کریستیانو رونالدو هم به مردان سانتیاگو برنابئو پیوست و ادریانو هم با کاسانو معاوضه شد:eek::biggrin1::biggrin1:اونوقت چه شود(شتر در خواب بیند پنبه دانه:biggrin1:)

سلام
بابا یه نفر هم ما رو تحویل بگیره نگاه کن این امیر و دانیال چه نونی به هم قرض میدن.:)
یا علی مدد

بابا شما هم رو چشم من و دانیال جان جا داری (اقا دانیال شرمنده از چشم شما هم مایه گذاشتم)
بیا اینجا پست بده تا به شما هم نون قرض بدیم اصلا چرا نون خالی چلو کباب :biggrin1:

بابا شما هم رو چشم من و دانیال جان جا داری (اقا دانیال شرمنده از چشم شما هم مایه گذاشتم)
بیا اینجا پست بده تا به شما هم نون قرض بدیم اصلا چرا نون خالی چلو کباب :biggrin1:

سلام
امیر جون داداش دیگه چوب کاریمون نکن ما نوکر شماییم.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or