مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

اینم ترکیب دو تیم بارسلونا منچستر
image.php

سلام
من چون بازی رفت رو تو الدترافورد واگذار کرده بودم در نتیجه چیزی برای از دست دادن نداشتم و باید تمام توانم رو روی بازی برگشت می زاشتم بخاطر همین هم با بالاترین مبلغ خرید و فروش در این دوره مسابقات که رکورد نقل و انتقالات بود تونستم(به صورت قرضی) تو یه جدال سخت با جواد جون بالا خره زیدان رو از لیون به تیم خودم در جهت تقویت تیم انتقال بدم. و با پیوستن زیدان به تیمم آرایش تیمی خودم رو از 4-4- 2 به 4-3-3 تغییر دادم و با قرار دادن هارگریوز در خط حمله و گذاشتن زیدان به جای او ارنج تیمم رو هجومی تر کردم و چون بازی در نیو کمپ برگزار می شد و احتمال حملات بار سلون زیاد بود اسکولز رو یک خط به عقب کشیدم و نتیجه این تدابیر این شد که تونستم در یک بازی کاملا برتر (چه از لحاظ نتیجه و چه از لحاظ آمار بازی ) بارسلون رو با نتیجه یک بر صفر شکست بدم و در مجموع هم در ضربات پنالتی پیروز از زمین خارج بشم .
در همین جا جا داره به صاحب تیم بارسلون هم خسته نباشید بگم و برای اون آرزوی موفقیت بکنم.
یا علی مدد

خوب البته به نظر من دانیال باید به این فکر میکرد که بازی ها ممکنه به پنالتی بکشه و باید پنالتی زن ها رو هم میگرفت.
دانیال این انتقالات رو به صورت قرضی تا آخر فصل برام ثبت کن:
1-جرارد+استام->اینتر با 60$
2-اوون+نیستلروی+داف->والنسیا با 75$
3-کاسیاس->والنسیا با 35$
اگه از 4 تا تیم صعود کرده کسی بازیکن به صورت قرضی خواست بگه ما در خدیتیم.
دنی راستی من با احتساب این انتقالات چقدر پول دارم؟(با توجه به پول صعود)

عجب شانسی آوردم.
دانیال فکر کنم در مرحله بعد به هم بخوریم.
امیدوارم بازی هایمان زیبا شوند و من صعود کنم
از همت به خاطر بازیکنان ممنونم چون هر کسی جای او بود با توجه به این که من حذفش کردم بمن فحش هم نمی داد.

آخرین ویرایش:
مثل داره حافظه ام داره قویتر میشه:)
بی خیال بازی های نیمه نهایی کی شروع میشه؟
در ضمن من دو تا از بازیکنای میلان که قرضی تو بارسا هستن رو می خوام به کی PM بزنم:confused:

بشتابید بشتابید
من تمام بازیکن های تیم بارسلونا رو از جمله کاکا رونالدو رونالدینیو پیرلو اتوو مسی گاتوسو ویری تولدو ساویولا مسی و ... را تا آخر فصل به بهترین پیشنهاد قرض می دم هرکی می خواد pm بزنه

سلام به همه ی دوستان بازیهای مرحله ی نیم نهایی دور رفت فردا برگشت پس فردا(ارسنال - والنسیا)(منچستر - اینتر)
در ضمن من فعلا این بازیکنارو از رئال قرض گرفتم تا بقیه رو هم درو کنم :biggrin1:

دوستان توجه کنین که انتقالات ازاد هست تا اخر این دوره و شما میتونین هم بازیکن بخرین هم بفروشین هم قرض بدین هم قرض بگیرین در ضمن قوانین گذشته هیچ کدومش هنوز تغییر نکرده و نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or