مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

این هم ترکیب من
3zi6436.jpg

Attachments

آخرین ویرایش:
بچه ها به احتمال زیاد فردا دو تا بازی انجام میشه که بازی ارسنال _رئال مادرید که حتما در ساعت 19:00 برگزار میشه و احتمال داره که بازی میلان _چلسی در ساعت 20:00 انجام بشه اقای دکتر جواد که ترکیبشو فرستاد فقط اقای sinishia ترکیب تیمشو تا ساعت 6 عصر فردا برای من ارسال کنه
در ضمن یه خبر خوب برای دیدار فینال که هنوز خیلی مونده تا اون موقع برنامه های ویجه ای دارم

بارسلونا 0-اس رم 0
ورزشگاه:نیوکمپ
داور:ماریو پدرتی
بازیکن برتر:ووسنیچ(اس رم)
در اولین بازی از گروه 1 تیم بارسلونا در نیوکمپ در برابر تیم بدون بدون مربی رم متوقف شد .در این بازی در نیمه ی اول بازی در دست رم بود اما مهاجمان رم نتونستن از دو سه اشتباهی که دفاع بارسا در نیمه ی اول مرتکب شد بهره ای ببرند.در نیمه ی دوم بازی بیشتر در وسط میدان بود .در این نیمه بارسا حملات خودشو شروع کرد اما مانند رم نتوسن از موقعیتهاش استفاده کنه .رم در نیمه ی دوم هم دو موقعیت خطرناک روی دروازه ی بارسا داشت که اما این دفعه تولدو بود که نزاشت دروازه ی بارسا باز شه

دوستان فقط یه چیزی بگم هرکی ترکیبشو میفرسته یه عکس هم از ترکیبش بزاره تا من اگه یه وقت کامپیوتر اشتباهی کرد بتونم ترکیبو با کمک عکس تصحیح کنم
بازی های امشب
ارسنال - رئال مادرید ساعت 19
چلسی - اث میلان ساعت 45:19
اقای mr game (صاحب رئال و همچنین اقای (sinishia) لطفا ترکیبتون رو تا قبل از ساعت 18 امشب برام ارسال کنین(همراه عکس)

اینم قوانین جدید بازیها
در ازای هر برد به هر تیم 10 امتیاز و در ازای تساوی 4 امتیاز داده میشه
در ازای هر گل 2 امتیاز
به بهترین خط دفاعی در مسابقات گروهی 20 امتیاز
به بهترین خط حمله در مسابقات گروهی 25 امتیاز
به بهترین خط دفاعی در دور حذفی 25 امتیاز
به بهترین خط حمله در دور حذفی 30 امتیاز
به بازیکن برتر هفته 5 امتیاز
به تیمهایی که به دور حذفی صعود میکنن به ترتیب به تیم اول گروه 20 امتیاز و به تیم دوم گروه 15 امتیاز داده میشود
به دو تیمی که به فینال راه پیدا میکنن هر کدام 35 امتیاز
به تیم قهرمان 50 امتیاز
به بهترین بازیکن مسابقات 25 امتیاز
به برترین گل زن مسابقات 35 امتیاز داده میشود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or