مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

دوستان یه بار گفتم بار دیگه هم میگم برای خرید بازیکنایی که صاحب ندارن از وقتی نقل وانتقالات شروع شد به من پیغام بزنین تا من با کم کردن امتیاز اون بازیکن از امتیازات شما اون بازیکنو به تیم شما منتقل کنم توجه داشته باشین هرکی زودتر برای خرید بازیکنی که صاحب نداره اقدام کنه بازیکن مال اونه
در مورد بازیکنایی که صاحب دارن هم باید با صاحب بازیکن به توافق برسین و هردو بازم میگم هردو به من پیغام بزنین
دوستان اخرین نقل و انتقالاتی که بین باشگاه ها به طور واقعی انجام شده نیز اعمال میشه بنابر این نگران نباشین

مسابقات از روز جمعه ساعت 9 صبح اغاز میشود(نقل و انتقالات پنجشنبه ساعت8 شب به پایان میرسد)برنامه ی مسابقات به شرح زیر است
گروه1>>>بارسلونا-رم<<<لیورپول استراحت
گروه2>>>اینتر -لیون<<<منپستر یونایتد استراحت
گروه3>>>رئال مادرید-ارسنال<<<یوونتوس استراحت
گروه4>>>چلسی-اث میلان<<<والنسیا استراحت
بعد از اتمام نقل و انتقالات نحوه ی فرستادن ترکیب رو هم براتون میگم

ببين اگه ميشه بگو من (ليورپول) كدوم بازيكن ها رو دارم تا بتونم بقيه كارهام رو (خريد و فروش و ارنج)رو انجام بدم.
چون من نميدونم از نظر تو ليورپول چه بازيكن هايي داره؟

لیورپول تا حالا همون ترکیب اصلی رو داره شما که خودت باید pes6 داشته باشی نگاه کن ببین کیا رو داری

در ضمن اخرین نقل و انتقالات که در فصل زمستان نیز انجام شده منظور میشه
میگم کسی فایلی نداره که تمام نقل و انتقالات جدید تو ش باشه میخوام جدید جدید باشه

شما سرور مایی عزیز ولی متاسفانه قرعه کشی انجام شده ونقل و انتقالات هم شروع کسی هم نمیتونه از دوستان ارسنال رو برداره شما میتونه برای فروش بازیکنات با بچه ها به توافق برسی

یه پیشنهاد دارم برای اعلام ترکیب تیمها که فکر کنم عملی باشه
بچه ها می تونن توی Stock ترکیبشون رو ذخیره کنن و بعد از پوشه Konami در My Document اونو زیپ کنن و به ایمیل شما ارسال کنند

یه پیشنهاد دارم برای اعلام ترکیب تیمها که فکر کنم عملی باشه
بچه ها می تونن توی Stock ترکیبشون رو ذخیره کنن و بعد از پوشه Konami در My Document اونو زیپ کنن و به ایمیل شما ارسال کنند
امید فکر کنم این را در صفحه شش یا هفت گفته بودم

از danijon می خواهم تا انتقالات انجام شده تا به حال را بنویسند

امید فکر کنم این را در صفحه شش یا هفت گفته بودم

از danijon می خواهم تا انتقالات انجام شده تا به حال را بنویسند

بچه ها ترکیبتون رو یا یه جا اپلود کنین بعد برام لینکشو تو پیام خصوصی بفرستین یا بهم ایمیلش کنین هر جور که راحتین
در مورد نقل و انتقالات هم باید بگم که من با اقا سامان (یکی از مدیران) صحبت کردم تا با نقل و انتقالات رو در پست اول تاپیک بنویسن یعنی من نقل و انتقالات انجام شده را براشون پیغام بزنم و ایشون هم تو پست اول قرار بدن
در ضمن تا بعد از ظهر هم جدول مسابقات رو میزارم

اینم جدول گروه ها تا قبل از شروع مسابقات
image.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or