بازی ها به صورت لیگ قهرمانان و در 4 گروه 4 تیمی انجام میشه البته باید بگم همون طور که میدونین تو pes6 کاپی نیست که بشه بازی ها رو توش به صورت گروهی و رفت و برگشتی انجام داد بنابر این پس از قرعه کشی من مجبورم بازی ها رو به صورت تکی و جداگانه انجام بدم ولی در نهایت بازم اون قانون بازی های لیگ قهرمانان توش رعایت میشه
یه سری قوانین جدید هم اضافه شده که در زیر میگم
1- 1 روز قبل از هر مسابقه کاربران این امکان رو دارن تا مسابقات رو پیش بینی کنند در ضمن هر کاربر باید مسابقه ای رو پیش بینی کنه که تیمش در اون مسابقه حضور نداره یعنی کاربری که صاحب یک تیمه نمیتونه نتیجه ی بازی تیم خودش رو پیش بینی کنه . با هر پیش بینی درست یک امتیاز به کاربری که درست پیش بینی کرده تعلق میگیره در پایان به برترین پیش بینی کننده 40 امتیاز داده میشه
2-برای هر یک از پیروزی هایی که تیم یک کاربر به دست میاره به اون کاربر 7 امتیاز و برای هر گل 1 امتیاز داده میشه
3- این امتیازات برای دوره ی بعدی مسابقات به درد کاربر میخوره چون در دوره ی بعدی این مسابقات خبری از امتیازی که من به هر کاربر بدم نیست و هر کاربر برای نقل و انتقالات در دور بعدی این مسابقات فقط امتیازی رو داره که تو این دوره به دست اورده
4-در دوره بعدی مسابقات هر یک از کاربران میتونن با توافق یک دیگه تیماشون رو معاوضه کنند
قوانین نقل و انتقالات
1_هر کاربر حد اکثر میتونه 7 بازیکن خریداری کنه و برای فروش بازیکن محدودیتی نداره
2_در صورت معاوضه ی بازیکن بین دو کاربر هر کدام میتونن علاوه بر 7 بازیکن 2 بازیکن دیگه هم خریداری کنن(منظورم این نیست که اگه یه کاربری دوتا از بازیکناش رو معاوضه کرد میتونه 4 تا بازیکن +7 بازیکن قبلی .چه یک کاربر 10 تا بازیکن معاوضهکنه چه یکی فقط 2 بازیکن به 7 بازیکن قبلی برای خریدش اضافه میشه
3_امتیاز پایه برای خرید بازیکن برای هر کاربر 200 هست
همون طور که میدونین برای انتخاب تیم فقط تا جمعه 85/11/19 وقت دارین و زمان اغاز نقل و انتقالات بعد از تکمیل هر 16 تیم از سوی خود من اعلام میشه
فقط دوستان وقتی میخواین تیم انتخاب کنین صفحات قبلی این تاپیک رو هم بخونین تا مشکلی پیش نیاد ممنون
ابتدا اقایان سینیشیا و ارش ویا وردتون رو تبریک میگم من اسم شما رو به عنوان صاحب تیم هایی که گفتین وارد میکنم ولی به شرطی که به سایت و این تاپیک سر بزنین و برای این تاپیک تبلیغ کنین نه تنها شما بلکه از همهی دوستانم در این تاپیک این تقاضا ها رو دارم
سیستم و قانون اینکه افرادی که زیر 50 پست دارن نمیتونن تیمهای سطح بالا رو انتخاب کنن هم برداشته شد
راستی ترکیب تیمم را چگونه باید بفرستم؟
می شود به صورت استوک(فایل هایی که در بازی با حرف F سبز نشان داده می شوند )
بفرستم؟
اگر اینطور باشد خیلی خوب است
اگر تعویض هایمان را بتوانیم بفرستیم هم خوب است
دوست عزیز اقای speed ابتدا ورود شما را به این سایت تبریک میگم بارسلونا رو قبلا کاربری با نام paganiانتخاب کرده بودند منتها اگه تا امشب ایشون به سایت سر نزدند و کاربر با سابقه ی دیگه ای این تیم رو انتخاب نکرد این تیم میشه برای شما
در ضمن یوونتوس هم به نام اقای ronaldo9 ثبت شد