دوستان اقایون pagani - amirsia همون ط.ر کخ میئونین دوستانی که زیر 50 پست دارن نمیتونن تیمهای سطح بالا رو انتخاب کنن اقای amirsia شما چون لیون رو برداشتی و لیون هم نسبت به تیمهای مثل رئال و اینتر در سطح پایین تری قرار داره این تیم رو به نام شما ثبت میکنم ولی اقای pagani بارسلونا از تیم های خوب هست و شما هم پست هاتون زیر 50 هست باید تا چند روز منتظر بمونین اگه کسی بارسلونا رو برنداشت اون وقت شما میتونین بارسا رو بردارین
جناب لقای mehdi-18 منظورتون از این حرفتون چیه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
(يه چيز ديگه خوب مگه چي ميشه دو نفر يه تيم رو بردارن. اينجوري كه بهتره و منصفانه تر و حق كسي ضايع نميشه كه بگه من تيمم ضعيف بود)
؟
در ضمن اون مسابقات خرج داره و کلی هم دنگ و فنگ من خودمم میخواستم شرکت کنم ولی منصرف شدم چون اونجا اونقدر حریفای قدر هست که به نظر من شرکت در اون مسابقات بیهوده است
جناب لقای mehdi-18 منظورتون از این حرفتون چیه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
(يه چيز ديگه خوب مگه چي ميشه دو نفر يه تيم رو بردارن. اينجوري كه بهتره و منصفانه تر و حق كسي ضايع نميشه كه بگه من تيمم ضعيف بود)
؟
مگه چه مشكلي پيش مياد اگه دو نفر يه تيم رو بردارن؟ همه جا كه مسابقه برگزار ميشه اينجوري هست كه هر كي دوست داره هر تيمي رو بر ميداره. خوب اون كسي كه فرضا ليون رو برميداره با اوني كه چلسي رو بر ميداره تفاوت هست.
گفتم الان كه مسابقات داره برگزار ميشه و جا و مكان و همچي هست خوب يه قرار با هم ميذاشتيد تو اون مسابقات شركت ميكرديد.
حريف قدر زياد باشه كه بهتره شما سطح خودتو ميتوني با بازي با اونا بالا ببري.
بازم ببخشيد كه تاپيك رو منحرف كردم منظور خاصي نداشتم.
خواهش میکنم شما سروری منم میگم که اون مسابقات خرج داره و زیاد بصرفه نیست و این جا هم جذاب تره تا اونجا درسته که اونجا ادم خودش بازی میکنه ولی بین اینهمه ادم اگه خیای هم حرفه ای باشی فوقش از گروهت میای بالا اونجا بازیکنا خیلی قدرن
دوستان برای راحتی شما در نقل و انتقالات امتیاز هر فرد از 100 به200 افزایش یافت ضمنا زمان نقل و انتقالات بعد از انتخاب هر16 تیم توسط شما دوستان عزیز از طرف من اعلام میشه