مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

سلام
آقای دکتر جواد اگر دقت کنید قبل از شما یک نفر منچستر رو انتخاب کرده و اون هم حسن 110 هست
یا علی مدد

تو که فوتبال نگاه نمی کنی تو را اخه به چه فوتبال هنوز بایکنان منچستر رو نمی شناسی اون وقت منچستر رو بر می داری ..

تیم من تو فوتبال بازی کردن اول چلسی بود تو 2 تا فوتبال قبلی بعد آرسنال رو برداشتم حالا هم منچستر رو برداشتم چون که تاکتیک من با تیم منچستر تو این فوتبال بیشتر به عمل می یاد تا چلسی یا آرسنال اون هم به خاطر بازیکنانی چون رونالدو که عشق من هست رونی که براش می میرم اسکولز و گیگز و فردینانند بقیشون به جز 2 تا دیگه مفت نمی ارزن

هنوز خیلی تیم خوب مونده دوستان هرکی الان انتخاب نکنه بعد پشیمون میشه در ضمن دوستان محترم به قوانین سایت احترام بگذارید و همچنین به همدیگه نیز احترام بگذارید

دوستان یک خبر خوب در مذاکره با یکی از مدیران سایت درباره ی جایزه ی نفر اول به مراحل خوبی رسیدیم و تا فردا نتیجه رو بهشما دوستان اعلام میکنم ضمنا در تلاشم که از مدیران همچنین برای نفرات دوم و سوم نیز جوایزی قرار بدیم دوستان تیمهای خودتون رو هرچه زود تر انتخاب کنید تا قرعه کشی رو انجام بدم

اگه تیمها 16 تا شده لیست اونها رو بزارید
ضمنا چطور ترکیب تیم رو برای شما اعلام کنیم(منظورم نکات ریز از جمله پست و استراتژی ها هست)
راستی من اینتر هستم یا کسی که قبل از تاریخ مقرر این تیم رو انتخاب کرد؟

دوستان میگم اینهمه برنامه ریزی برای این بود که شما زود بیاین تیماتونو انتخاب کنید به نفر اول هم یه جایزه ی عالی بدیم پس چی شد همه رفتین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or