مسابقات حرفه ای Pes6 (دور جدید)

hemat چی شد مسابقات نداریم ؟
سلام
چرا آقا جواد
من به زودی تو امضام میزارم که اولین سری مسابقات بازی سنتر رو راه بندازیم
به زودی ...
شايد جاي اين سوال تو اين تاپيك نباشه ولي احتمال ميدم شما كه تو اين بازي حرفه اي هستين يه راهنمايي بكنين

تو Wepes2007 ضربات آزاد رو چطوري ميشه گل كرد؟
تو نسخه هاي قبلي من خيلي راحت ضربات ايستگاهي رو گل ميكردم ولي تو نسخه 2007 بازي تا حالا 2 بار گل كردم(اونم شانسي!!)
اینو از همین دکتر جواد بپرس
واقعا استاده

شايد جاي اين سوال تو اين تاپيك نباشه ولي احتمال ميدم شما كه تو اين بازي حرفه اي هستين يه راهنمايي بكنين

تو Wepes2007 ضربات آزاد رو چطوري ميشه گل كرد؟
تو نسخه هاي قبلي من خيلي راحت ضربات ايستگاهي رو گل ميكردم ولي تو نسخه 2007 بازي تا حالا 2 بار گل كردم(اونم شانسي!!)

اینجا یک توضیحاتی هست اگه خواستی بخون
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=118874&postcount=39

دانیال جان قضیه اینجوری هست که :
من و همت که قرار بود کیبوردش را بخرم رفتیم میدون ولیعصر بعد به من گفت بریم pes بازی کنم و رفتیم به westgame و چند دستی با هم بازی کردیم و حالا نتیجه اش هر چی شد بماند. همت یک ایده داد گفت ما بچه های تهرونی یکجا باهم قرار بزاریم و باهم رودرو بازی کنیم یعنی کاپ بندازیم قضیه این بود

من که احتمالا ارجینالش رو بگیرم:biggrin1:
اگه بشه با چند تا از بچه ها بگیرم که بهتره
البته اگه بشه هممون با یک بازی ارجینال بتونیم آنلاین بازی کنیم:biggrin1:

نه اقا همت با یک بازی ارجینال نمیتونن چند نفر بازی کنن به محض اینکه دو نفر با یک بازی یک سریال و یک پسورد وارد انلاین بشن بازی از حالت ارجینال در میاد و میشه انگار بازی عادی
احتمالا بتونیم از وست گیم تهیه کنیم

راستی اقا جواد یعنی واقعا مفتی هرکی خواست میتونه بازه کنه چجوری فکر کنم همه ی ملت صبح تا شب اونجا جمعن؟

اونجایی که وست گیم هست یک پاساژه که خیلی خیلی خلوت هست و پرنده هم پر نمی زنه واسه همین ما راحت تونستیم بازی کنیم و ملت هم بیکار نیست بیا اونجا بازی کنند چون باید سر پا بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or