مسابقات جام بازیسنتر 2

مسابقات tekken , unreal فردا ساعت 12 و soccer ساعت 1 برگزار میشه

شرایط مسابقات رو یه بار دیگه میگم :
unreal
map antalus
score 40
time 15
tekken
5 راند
زمان نامحدود
صدمه هنگام گارد گرفتن خاموش
soccer
زمان 10 دقیقه
condition روی بهترین حالت ( برای اینکه تو شرایط یکسان قرار بگیرید توافقی میتونید روی random بزارید )
دوربین هر نیمه به انتخاب یکنفر
یعنی تیکن 1 ساعته تموم میشه؟:eek:
در ضمن این یارو کجا باباش مرده بود:biggrin1:
بعد مسابقات ساکر چقدر طول میکشه؟(حدود بگو.میدونم تغداد دقیق نمیدونی)
ورودیه اش برای من 2 هست دیگه؟:biggrin1:

تیکن 1 ساعته تموم میشه؟
در ضمن این یارو کجا باباش مرده بود
بعد مسابقات ساکر چقدر طول میکشه؟(حدود بگو.میدونم تغداد دقیق نمیدونی)
ورودیه اش برای من 2 هست دیگه؟

نمیدونم چون تعداد کمه حدس زدم یک ساعته تموم میشه
من کی گفتم باباش مرده !
دیگه اصلا نمیدونم چون حدود تعداد رو هم نمیدونم
تو اصلا ورودی نده ( واستا تماشا چی :biggrin1: )

??adress hamoon jaye ghablie
اره ;)

سلام
این دوره از مسابقات هم به خوبی و با مدیریت خوب به پایان رسید
و البته مثل همیشه بدون پشتیبانی مدیران:biggrin1:
البته محیط این قدر تاریک بود که نمیشد عکس گرفت.کسی کسی رو نمیدید:-"
قهرمان pes6 هم یکی از بچه های سایت بهزاد شد
واقعا حقشم بود
بقیه با سعید:cheesygri

این دوره از مسابقات هم به خوبی و با مدیریت خوب به پایان رسید
چاکریم :cool:

توی soccer6 اقا بهزاد نفر اول شد
توی tekken برادر EMAte اول شد
توی unreal هم من اول شدم ( البته درست برگزار نشد چون فقط یکی از بچه های بازیسنتر امده بود ! )

آقا سعید دستت درد نکنه خوب سرگرم شدیم فقط یه لطفی کن دفه بعد هم یکم هماهنگ تر باش هم قوانین رو بهتر کن . چون مثلاَ میگم تیکنت خیلی بسته به شانس داشت بردو باختش . باید دستها بیشتر بشه تعداد راندها کمتر . :biggrin1:
باتشکر

در کل مسابقات خوبی بود. بیشتر و هماهنگ تر برگزار بشه عالی میشه. (تا نفر سوم:( هم جایزه بدین خیلی بهتره....:biggrin1:)
در مورد راند ها هم باید بگم تو مسابقات Versus که تو کره برگزار میشه، 3 مسابقه برگزار میشه که تعداد راندها 3 و زمان هر راند هم 60 ثانیه هست. Guard Damage هم Off است. (این جوری هم زمان کمتری میگیره، هم تعداد راندها کمتر و بهتر هست، انشاا... تو جام های بعدی... با تکن های بعدی :cool:...)
راستی جناب Tekken_Lord: (از همین جا اعلام می کنم شما واقعا با Law قشنگ بازی می کنید:love:...)
سو تفاهم نشه ها... من قصدم فقط تذکر است. به بزرگواری خودتون من رو ببخشید... تو امضاتون یه ایراد گرامری وجود داره... Devil Never Cries فکر می کنم درست باشه

منم تشکر ميکنم از آقا سعید که دست تنها مسابقاتو راه انداخت ،مسابقات خوب بود ولی اگه مسئولين سايت همکاری ميکردن بهتر ميشد (بلاخره يه تبليغه واسه سايت)ولی حتا يه پستم تو اين تاپيک ندادن .:evil:خلاصه اگه بازم مسابقه بود بگيد دوباره بيام جامو ببرام تو محلمون:biggrin1: نميدونيد چه استقبالی ازم تو محل کردن واسه قهرمانی:-"

از بچه هایی که اومده بودن تشکر میکنم
یه گله هم داشتم از بچه هایی که نیومدن چون باعث شدن مسابقات اونطوری که برنامه ریزی شده بود اجرا نشه
و به نفرات دوم و سوم هم جاییزه ای تعلق نگیره

بدین وسیله تصحیح میکنم که در مسابقه tekken دوست EMAte اول شد نه برادرش :blushing:

منم از ديدنتون خوشحال شدم ،تو دوره بد 4 تا حريفه قدرم خودم ميارم فقط اگه pes 6 باشه چون من الان هيچ دستگاهی واسه pes 08 ندارم :((

تو که توی پروفایلت هر 4 تا پلتفرم رو داری !

به نظر من 1ماه دیگه بزاریم
تو فکرش هستم

اگه با ps2 باشه میشه یه کاریش کرد اما نه واسه اول شدن
نه soccer08 روی PC برگزار میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or