مسابقات آنلاین PES 2012 {آزمایشی}

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب داداش شما که 3_0 بردی
متاسفانه امشب چون شب عید بود من برام گرفداری پیش اومد و حریفم(امیر محمد عزیز یا همون alan9wake)قبول کرد و لطف کرد بازی رو ساعت 11 صبح برگذار میکنیم.
بازی ahdabir و mehranx360 در حال برگذارییه
اون بازی دیگه هم نمیدونم چه جورییه
ایشالا که خیره
یعنی فردا قهرمان مشخص میشه؟

خوب حالا فهمیدم متاسفانه گویا دوستان اشتباه دارن بازی میکنن و چون دور اوله دیگه پیش مییاد فکر کنم silenthill و navif faro5 فراموش کردن

---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

ایشالا که خیره
یعنی فردا قهرمان مشخص میشه؟
نه دیگه فردا نیمه نهایی پس فردا فینال البته شایدم بشه فردا فینالو فشرده برگذار کرد

خوب حالا فهمیدم متاسفانه گویا دوستان اشتباه دارن بازی میکنن و چون دور اوله دیگه پیش مییاد فکر کنم silenthill و navif faro5 فراموش کردن

---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

نه دیگه فردا نیمه نهایی پس فردا فینال البته شایدم بشه فردا فینالو فشرده برگذار کرد
اگه فردا بشه خیلی خوبه چون تعطیله و همه بیکار هستند

فعلا که برنامه مسابقه ها اشتباه شد با این که چندین بار اعلام شد ودر صفحه اول زده شد بازم تا الان nafid faro و silent hill بازی نکردن و ahdabir و mehranx360 دارن اشتباه بازی میکنند
پس برنامه ها عوض میشه navidfaro و silenthill با هم بازی کنند و برندشون با برنده بازی بالا

خوب ahdabir برد و باید با برنده بازی nafidfaro و silent hill بازی کنه.......................
خوب navidfaro 5 هم باری بار دوم از سایت بن شد و با این حساب برنامه نیمه نهایی فردا اعلام میشه

آخرین ویرایش:
به جان تو همه ی جام هارو از دست دادم اصن از میادین دور شدم 3 تا جام فوتبال ثبت کردم تو همین بازی سینتر به هیچ کدوم نرسیدم به کا رفتم

سلام دوستان دور بعدی کی برگزار میشه منم هستم
گیمیر تگ:bia2mood
لطفا هر موقع که خواستین دور بعد رو شروع کنید بهم خبر بدین ممنون میشم کشته مرده pes12 هستم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or