بله دوست عزیز با شما موافقم پیشنهاد خوبیه...
همونطور که دوست من گفت خیلی ها توی بازیهای رایانه ای کشته میشن که اگه بخوایم نام ببریم فکر کنم نظه توی یک صفحه نوشت ولی چند تا از مهمترین ها از نظر من اینها هستند:
خداحافظی Tidus در Final Fantasy X که واقعا من یکی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.
مرگ Zack در بازی Crisi Core که واقعا صحنه ی ناراحت کننده ای بود.
صحنه ی مرگ The Boss توی MGS3 که وقتی فهمیدم در آخر باز اصلا داستان چی بوده و چرا The Boss اینجوری میکرده... دلم حسابی شکست.
فکر کنم همین 3 تا کافی باشه حالا برای اینکه این تایپیک اینقدر یک نواخت نشه پیشنهاد میکنم که حالا بگید ببینم از کشته شدن کدوم شخصیت بیشتر از همه خوشحال شدید؟ دوست عزیزم فکر کنم این کار کمک میکنه تا هم دوستان بیشتری نظر بدن و هم اینکه تایپک شما از یکنواخت بودن خارج بشه. با من موافق هستید؟
سلام:cheesygri
مرگ بروسلی تو خشم اژدهاخیلی حال گیری بود
خوب چیه مگه؟:boxing:
من هش سال پیش دیدم و هنوزم هر وقت یادم میفته...
کی مرد ما ندیدیم؟؟:confused:
چطوری مرد؟؟
جدا ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا خوده Dom زنش رو کُشت دیگه!با یه اسلحه!دید زنش عذاب میکشه خلاصش کرد!
...
همونطور که دوست من گفت خیلی ها توی بازیهای رایانه ای کشته میشن که اگه بخوایم نام ببریم فکر کنم نظه توی یک صفحه نوشت ولی چند تا از مهمترین ها از نظر من اینها هستند:
خداحافظی Tidus در Final Fantasy X که واقعا من یکی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.
مرگ Zack در بازی Crisi Core که واقعا صحنه ی ناراحت کننده ای بود.
صحنه ی مرگ The Boss توی MGS3 که وقتی فهمیدم در آخر باز اصلا داستان چی بوده و چرا The Boss اینجوری میکرده... دلم حسابی شکست.
فکر کنم همین 3 تا کافی باشه حالا برای اینکه این تایپیک اینقدر یک نواخت نشه پیشنهاد میکنم که حالا بگید ببینم از کشته شدن کدوم شخصیت بیشتر از همه خوشحال شدید؟ دوست عزیزم فکر کنم این کار کمک میکنه تا هم دوستان بیشتری نظر بدن و هم اینکه تایپک شما از یکنواخت بودن خارج بشه. با من موافق هستید؟