MEHRAN ARBABI کاربر سایت Jan 23, 2014 #587 مرگ پدر مهربون و دلسوز(اسمش ایتن بود فکر کنم) در HEAVY RAIN
ar2012 کاربر سایت Jan 23, 2014 #590 نوشته شده توسط Amir2$2: SOAP MACTAVISH تاثیر گذار بود اون همه خرکشش کردی بعد مرد بیشتر... واقعا روم تاثیر گذاشت
نوشته شده توسط Amir2$2: SOAP MACTAVISH تاثیر گذار بود اون همه خرکشش کردی بعد مرد بیشتر... واقعا روم تاثیر گذاشت
6 655 کاربر سایت Jan 24, 2014 #591 نوشته شده توسط Fu11 GAME: انگار نه انگار این تاپیک رو 5-6 سال پیش زدم! یادش بخیر . همه چیز تو این سایت یه حال و هوای دیگه ای داشت. مرگ شخصیت اصلی های سری Assassin creed هم جدیدا ناراجت کننده بوده برام البته اگه بشه اسمشو مرگ گذاشت! بیشتر... خب مردن دیگه ..... ولی جدا هرکی ازش خوشم اومد تو AC:IV مرد
نوشته شده توسط Fu11 GAME: انگار نه انگار این تاپیک رو 5-6 سال پیش زدم! یادش بخیر . همه چیز تو این سایت یه حال و هوای دیگه ای داشت. مرگ شخصیت اصلی های سری Assassin creed هم جدیدا ناراجت کننده بوده برام البته اگه بشه اسمشو مرگ گذاشت! بیشتر... خب مردن دیگه ..... ولی جدا هرکی ازش خوشم اومد تو AC:IV مرد
Alone-Ghost کاربر سایت Sep 15, 2014 #594 Soap in MW3 Black beard Ac:IV JHON MARSTON RED DEAD Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
slender man کاربر سایت Sep 15, 2014 #595 ریش سیاه توی ac4 دیموس توی god of war g.o.s یوسف توی ac revelation
6 655 کاربر سایت Feb 8, 2015 #597 از مرگ الیز تو AC:U هم ناراحت شدم از رفتن کورتانا تو تو halo 4 خیلی ناراحت شدم مرگ soap هم خیلی بد بود بغضم ترکید مرگ جان مارستون کبیر هم که خیلی ناراحت کننده بود همچنین دختر جوئل که واقعا گریه کردم
از مرگ الیز تو AC:U هم ناراحت شدم از رفتن کورتانا تو تو halo 4 خیلی ناراحت شدم مرگ soap هم خیلی بد بود بغضم ترکید مرگ جان مارستون کبیر هم که خیلی ناراحت کننده بود همچنین دختر جوئل که واقعا گریه کردم