مرگ يك X360 در كمتر از 5 دقيقه

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از slashgear.com:
خوب اقاي Brian Ashcraft نويسنده سايت Kotaku اعلام كرده در حالي كه كنسول X360 اش 3 چراغ رمز(Ring Of Death) ميداده كنسولش رو براي تعمير به يكي از نمايندگي هاي مجاز تعمير X360 شركت مايكروسافت مي بره تا برايش تعمير كنند. پس از گذشت چند روز كه به وي اعلام مي كنند مسوولان تعمير گاه كه دستگاه شما آمادس وي نيز به نمايندگي رفته و دستگاه را تحويل ميگيره و به منزلش برميگرده. اما در كمتر از 5 دقيقه از روشن كردن مجددا دستگاه خودش دوباره با مشكل 3 چراغ قرمز روبرو مي شود. اين در حالي است كه وي اعلام كرده حتي دكمه Eject (خروج) درايو دستگاه رو نيز نزده بوده و فقط در اين 5 دقيقه مشغول وصل كردن كابل هاي دستگاه به HD TV اش بوده است.
Dead3602.JPG

Dead360.JPG

هدف: وي از مايكروسافت بسيار شاكي شده و گفته حداقل وقتي اعلام مي كنيد دستگاه 3 سال گارانتي داره و تعمير مي كنيم براي شما اين كار رو درست انجام بديد تا با چنين بلاياي شومي روبرو نشيم.

پ.ن:یه احتمال هست اونم اینه که اصلا اون تعمیرگاه کنسول رو تعمیر نکرده!:biggrin1:
خب این است قدرت مایکروسافت:laughing::laughing:
اگر تعمیر نکرده بود اون 5 دقیقه رو کار نمیکرد
25 سپتامبر قدرت مایکروسافت به نمایش در میاد هر کی هیلو 3 بازی کنه ارور 3 چراغ میده:cheesygri

نگيد بابا مهم اينه كه تهه كنسوله حالا تركيد برو يكي ديگه بخر.:laughing:من خودم همچين بلايي سرم اومده ولي بازم ميگم زنده باد عمو بيلي.

من وقتی دستگاهمو واسه بار دوم دادم تعمیر , دستگاه رو که روشن کردم و bioshock رو گذاشتم و نیو گیم رو زدم صفحه وایساد و وقتی دوباره روشن کردم 3تا چراغش روشن شد و دیگه به کل غزل خداحافظی رو خوند, 5 دقیقه هم طول نکشید
خیلی ضد حال بود !!

من يك بار از ايران گرفتم كنسول 3چراغ داد الان دارم خودم 360وارد ميكنم از دبي صبح تا شب روشنه شبام ميزارم واسه دانلود جيكش در نيومده ايراني جماعت والا چي بگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or