دقیقآ ! این دو تا نمیدونم با چه هدفی وارد بازی شدن ! انقدر درب و داغون هستن بخوای فقط دنبال یه عکس ازشون بگردی دیوانه میشی !این Tweedledum & Tweedledee بد رو اعصابن !
یه چیز دیگه ... اینا الان همشون تو آرکام ان ؟! پس کی گاتم رو داغون می کنه ؟! :biggrin1:
مطمئنآ با همشون توی مرحله آخر که نمی جنگیمبابت مقاله ممنون
چند تا سئوال دارم :
تو بازی باید با همه ی اینا بجنگیم ؟
یعنی Boss هر مرحله یدونه از ایناست ؟ یا همشون تو مرحله اخر هستن ؟
SOC تا اونجا که یادمه 16 تا از اون غول گنده منده ها (Colossi) () داشت که هیچ بُعد شخصیتی ای هم نداشتن; فقط می رفتی می کشتی شون ... ولی اینجا چیزی حدود 20 تا SuperVillain هست که برای هر کدوم شون شونصدتا گرافیک ناول و کامیک بوک نوشته شده و اصلا قابل مقایسه با Colossi های SOC نیستند.حالا خارج از شوخی من خودم خیلی پایه ام که اینا همشون یه غولآخر باشن.اونوقت بازی میشه مثل shadow of colossos
خیر عمرا مراما اصلا :dقبول دارین Joker خیلی بد ساخته شده ؟
خودشه ! فقط اون دخترش نبود , دوست دخترش بود اگه درست یادم مونده باشهMaxie Zeus همونی نبود که توی Batman The Animated Serie میخواست با دستگاه لیزری یه چیزی رو نابود کنه؟بعد دخترشم میبنده به همون دستگاه؟
دقیقآ !و اینکه این Hugo Strange همونی نبود که با یه دستگاه مغز بروس رو میخونه بعد میخواست به جوکر و Two - Face و پینگیوین هویت بروس رو نشون بده؟چون مدل ریشش عین این بود...
قبول دارین Joker خیلی بد ساخته شده ؟
سلام .
آریا جان ، واقعاً مطلب بی نظیری بود و دوباره حال و هوای پست های طویل و غنی اساتید بزرگ دوران اوج بازی سنترو زنده کرد . خاضعانه ممنونم و بهت تبریک میگم .
ولی همون طور که اشاره کردی ، وجود این همه شخصیت شاخص با کلی پشتوانه نظری و روانشناختی و شخصیت پردازی های عمیق در یک عنوان با فرض حفظ و روایت کلیت هر شخصیت ، جداً محاله و یه بلند پروازی غیر منطقیه .
بعضی از این شخصیت ها که اکثریت غالب رو هم تشکیل میدن ، چنان عمیق ، غنی ، چند بعدی و بسط هستن که باید به هر یک در یه سه گانه پرداخت تا شاید بشه شکوه و پیچیدگی هر یک رو اونچنان که باید به نمایش گذاشت .
شخصاً فکر میکنم ، متاسفانه با این وضعیت ، بزرگترین بازی سازان و داستان نویسان صنعت بازی هم نمیتونن یه داستان و خط روایتی درخور به عنوان بستر معرفی ، هنرنمایی و پرداخت حداقلی هر یک از این شخصیت های عظیم ، خلق کنن .
بعضی از این شخصیت ها با محوریت Joker و در مراتب بعد TwoFace , Riddler , MR.ZsasZ , Strange , Penguin چنان فلسفی و در مقابل حق و حقانیت با تثلیث بتمن ، چنان چالشی و پدیدار شناسانه ظاهر میشن که نفس حظورشون در یک بازی به حد کفایت زیر سوال و محل تشکیک هست ، حالا قراره تمام این ظرفیت و به اندازه دنیایی از معارف و مسائل شناختی و سوالات و چالش های فلسفی و تمام مصادیق دراماتیکشون به صورت شخصیت های یک دنیای کمیک ، همگی و همگی یکجا ظاهر شن .
آیا نمیشد با یکی از این بسیار ، یک شاهکار خلق کرد ؟ :neutral:[/QUOTE
خیلی فلسفی می حرفیا و در کل به نظر من حضور همین شخصیتا بازی رو چذاب کرده به احتمال زیادم بازی خوبی میشه :biggrin1:
اگه قراره این جوکر بد باشه پس باید به کل این کاراکتر بد باشه...جوکر اصلی اینه نه جوکر دارک نایت...البته جوکر دارک نایت هم شخصیت و قیافه ی جالبی داره اما جوکر اصلی اینهقبول دارین Joker خیلی بد ساخته شده ؟