مرد هنرمند و علاقه به ساخت بازی اول شخص

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
5kk5kymh608z898zck0.jpg

درود.

مغز متفکر و مرد هنرمند استودیو Team ICO، یعنی فامیتو اودا ابراز علاقه به ساخت بازی های متفاوتی از آثار کنونی وی کرد است. اودا در مصاحبه ای با مجله EDGE گفت: " اگر فرصتش را داشته باشم، دوست دارم آثاری را بسازم که ذات و توانایی من را به چالش بکشد. برای مثال علاقه خاصی به ساخت بازی 2 بعدی دارم. اما در حال حاضر چه میتوانم بسازم که تاثیر زیادی بگذارد؟ اوه بله! یک بازی اول شخص خواهم ساخت! چرا که بازی های اول شخص ( FPS ) اوقات فراغت من هستند و سعی میکنم شبیه به آنها بسازم ".

اودا همچنین افزود که بازی های ICO و The Shadow of Colossus بازی های خیلی خوبی نبودند چرا که در فروش موفق عمل نکردند. باید دید که ذات هنری اودا اینبار به کجا کشیده می شود و آیا همانند اکثر بازیسازان کنونی برای فروش بیشتر از هسته خود دور می شود یا خیر...

خیلی استقبال میشه از یه FPS بالکل جدید ، یه چیزی که یزره هم خاطرات شوترهای مختلف نظامی رو از یادمون ببره با یه داستان درخور بازیسازی مثل یودا و یه کارگردانی هنریِ زیر نظر شخص شخیص خودش . هنرمندِ این بشر ! شدیدا استقبال میشه :x

نمیدونم چرا هر موقع قیافه Ueda رو میبینم یاد هنره پیشه های مطرح فیلم های رزمی چینی میوفتم! :d

در کل هرچه از ادا رسد نیکوست، استقبال میشه...

ثنکس شهاب

ICO و The Shadow of Colossus بي نظير ترين بازي هايي بودن كه تو عمرم بازي كردم !!

به نظرم ايكو خودش به تنهايي الهام بخش اكثر بازي هاي هم سبك خودش بوده !!
مثل pop يا حتي gow !!!!!!!

واقعا بازي هاي عالي اي بودن !
ايكو رو اگر هنوز كسي بازي نكرده و بازي كنه باورش نميشه كه بازي براي اوايل نسل ps2 هست !!

دمش گرم، ايشون واقعا مرد توانايي هستن، اميد به اينكه بازي كه مد نظر داره برا ساخت هم عالي باشه
POP که از GOW قدیمی تره!پس چرا "حتی GOW!"؟:d
امیدوارم یه اول شخص هنری ببینیم از ایشون...

POP که از GOW قدیمی تره!پس چرا "حتی GOW!"؟:d
امیدوارم یه اول شخص هنری ببینیم از ایشون...

پرينس هم بعد از دويل مي كراي بوجود اومد نه؟ :-/
در هر صورت gow كه تقريبا جزو جديد ترين هاي اين سبك هست هم يه جوري الهام گرفته ميشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or