مرد هنرمند و علاقه به ساخت بازی اول شخص

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
5kk5kymh608z898zck0.jpg

درود.

مغز متفکر و مرد هنرمند استودیو Team ICO، یعنی فامیتو اودا ابراز علاقه به ساخت بازی های متفاوتی از آثار کنونی وی کرد است. اودا در مصاحبه ای با مجله EDGE گفت: " اگر فرصتش را داشته باشم، دوست دارم آثاری را بسازم که ذات و توانایی من را به چالش بکشد. برای مثال علاقه خاصی به ساخت بازی 2 بعدی دارم. اما در حال حاضر چه میتوانم بسازم که تاثیر زیادی بگذارد؟ اوه بله! یک بازی اول شخص خواهم ساخت! چرا که بازی های اول شخص ( FPS ) اوقات فراغت من هستند و سعی میکنم شبیه به آنها بسازم ".

اودا همچنین افزود که بازی های ICO و The Shadow of Colossus بازی های خیلی خوبی نبودند چرا که در فروش موفق عمل نکردند. باید دید که ذات هنری اودا اینبار به کجا کشیده می شود و آیا همانند اکثر بازیسازان کنونی برای فروش بیشتر از هسته خود دور می شود یا خیر...

اودا همچنین افزود که بازی های ICO و The Shadow of Colossus بازی های خیلی خوبی نبودند چرا که در فروش موفق عمل نکردند. باید دید که ذات هنری اودا اینبار به کجا کشیده می شود
هیچ کس حق توهین به این دو بازی رو نداره ، حتی خالقش ...
استاد شکسته نفسی میکنن .
امیدوارم تو همین نسل شاهد یه اول شخص ازینا باشیم که بعیده البته .

ICO و The Shadow of Colossus بي نظير ترين بازي هايي بودن كه تو عمرم بازي كردم !!

به نظرم ايكو خودش به تنهايي الهام بخش اكثر بازي هاي هم سبك خودش بوده !!
مثل pop يا حتي gow !!!!!!!

واقعا بازي هاي عالي اي بودن !
ايكو رو اگر هنوز كسي بازي نكرده و بازي كنه باورش نميشه كه بازي براي اوايل نسل ps2 هست !!

دمش گرم، ايشون واقعا مرد توانايي هستن، اميد به اينكه بازي كه مد نظر داره برا ساخت هم عالي باشه

عالی که هم کیج و هم فامیتو دارن به این سمت میان یکی از خوبی هایی که داره اینه که باعث میشه سازنده های دیکه هم به خودشون بیان و فقط به فکر جیب نباشن

یه اول شخص از کیج یه اول شخص از استاد اودا ! اگر هر دو بخوان اول شخص متفاوتی بدن باید رقابت جالبی بشه ! :d

نه چی میگی بابا بزار همین بازی متفاوت شون رو بسازن حالم از هرچی FPS هستش دیگه بهم میخوره .

یه دو تا شرکت بودن بازی درست درمون میساختن رو هم میخوای از راه به در کنی .

نه چی میگی بابا بزار همین بازی متفاوت شون رو بسازن حالم از هرچی FPS هستش دیگه بهم میخوره .

یه دو تا شرکت بودن بازی درست درمون میساختن رو هم میخوای از راه به در کنی .
ای بابا من این وسط چیکاره ام :d بازی متفاوتشون رو که 100% می سازن شک نکن ! احتمالا این اول شخص ها برای فهمیدن میزان استقبال از اونها هست که ببینن یه سبک معمولی و تا حدودی کلیشه ای و البته پر طرفدار با یه تغییر اساسی چقدر می تونه مخاطب جذب کنه . :dالبته این یه حدس از طرف من بود :d

لزوما منظور شوتر نظامی نیستش که هممون الان حالمون بهم میخوره :دی! میتونه یه بازی کلاسیک باشه منتها اول شخص باشه!

ای بابا من این وسط چیکاره ام :d بازی متفاوتشون رو که 100% می سازن شک نکن ! احتمالا این اول شخص ها برای فهمیدن میزان استقبال از اونها هست که ببینن یه سبک معمولی و تا حدودی کلیشه ای و البته پر طرفدار با یه تغییر اساسی چقدر می تونه مخاطب جذب کنه . :dالبته این یه حدس از طرف من بود :d

به قولی حرفش رو زدی .:d فردا امدیم اتفاق افتاد اون وقت چیکار کنیم .:((

کجا من گیرت بیارم دارم میگم اولش نگو که اتفاق نیفته نمیبینی هی قدیم مردم میگفتن نان گران میشه یک هفته بعد میشد .=))=))=)):d

لزوما منظور شوتر نظامی نیستش که هممون الان حالمون بهم میخوره :دی! میتونه یه بازی کلاسیک باشه منتها اول شخص باشه!

این رو پایم .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or