مراسم The Game Awards 2020

بهترین بازی سال 2020 از نظر شما چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

179423
زمان مراسم: 10 دسامبر(جمعه 21 آذر) ساعت 3 بامداد

The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاوردهای صنعت بازی‌های ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش‌نمایش بازی‌های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده‌اند می‌باشد. نمایش‌ها توسط ژورنالیست حرفه‌ای کانادایی Geoff Keighley که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می‌شود. TGA امسال به شدت تحت تاثیر بیماری کوید19 قرار گرفته است و امسال مانند هرسال شاهد برگزاری برنامه با حضور هزاران بیننده نخواهیم بود و TGA امسال را می‌توان به صورت زنده از شهرهای لوس‌آنجلس، لندن و توکیو دنبال کرد. آهنگسازی مراسم امسال توسط Lorne Balfe برنده جایزه گرمی، انجام می‌شود.

بهترین بازی سال 2020

THE Last of Us Part 2
185969

برنده بهترین بازی سال از نگاه مخاطبان مراسم گیم آواردز

?13 Sentinels: Aegis Rim
?Final Fantasy VII Remake
?Ghost of Tsushima
?Hades
?The Last of Us Part II
?DOOM Eternal
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of us part 2
?Ghost of Tsushima
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of Us Part II
? Ashley Johnson, The Last of Us Part II
?Laura Bailey, The Last of Us Part II
? Daisuke Tsuji, Ghost of Tsushima
? Logan Cunningham, Hades
? Nadji Jeter, Marvel’s Spider-Man: Miles morals
?Animal Crossing: New Horizons
?Among Us
?Call of Duty: Warzone
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Valorant

?Ghost of Tsushima
?Hades
?Half-Life: Alyx
?The Last of Us Part II
?Call of Duty: Modern Warfare
?Counter-Strike: Global Offensive
?Fortnite

?League of Legends
?Valoran
?Among Us
?Call of Duty Mobile
?Genshin Impact
?Legends of Runeterra
?Pokémon Café Mix
?Carrion
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Hades
?Spelunky 2
?Spiritfarer
The Last of Us Part II - 10
Hades - 8
Ghost of Tsushima - 7
Final Fantasy VII Remake - 6
DOOM Eternal , Half-Life Alyx - 4
Ori, Animal Crossing - 3

با تشکر از @.Amirone

آخرین ویرایش:
دمتون گرم که همه چیزو Console War میبینید...
یکی میاد بازی هایی با متا های 91،93،92 و ... رو لایق تر میدونه از بعضی دیگر از بازی ها (با میانگین نمره تا حدود 10 نمره پایینتر!) اسمش میشه ترول...
نه اقا من خودم تو همون دو هفته اول رفتم سراق GoT و پلاتشم کردم و از نظرم یکی از بهترین new IP های این نسل بوده و صد در صد جزو بازی های معرکه امسال بود. فقط داره گفته میشه بازی های دیگه ای بودن که بیشتر لایق بودن.
ولی اون بازیا یا پلتفرمر 2 بعدی بودن، یا یک بازی VR بوده، یا یک استراتژی واسه PC یا یک بازی سیمولاتور یا یک پلتفرم برای ساخت بازی (و حتی یک کمپین عالی) و ... . همه چیزایی بودن که کمتر دیده شدن.

وقتی رای دهندگان زیاد هستن و میگیم "نمیشه مجبورشون کرد که همه بازی های سالو بازی کرده باشن"، نتیجش میشه بازی هایی که بیشتر تو دید بودن کاندید میشن و یک سری دیگه عملا نادیده گرفته میشن... چیزی که تو اسکار هم خیلی وقته داره رخ میده (و همین مراسمم شعار FUCK THE OSCARS رو بولد کرد تو خودش :دی )

چرا آریا؟ جدی میپرسم!

ori بازی خوبی بود، بخصوص تو این برهوت نداشتن انحصاری بزرگ، مثل یه فرد یک چشم تو سرزمین کورها خوبم سر و صدا کرد، اما واقعا در کدوم زمینه میشه با بازی هایی که نامزد شدن مقایسه اش کرد؟ چون اگه دقت کنیم بازی هایی که نامزد بهترین بازی سال میشن همیشه باید یه چیزی بیشتر از صرفا خوب بودن داشته باشن. میشه در خصوص همه بازی های لیست یه نکته خیلی خاص رو دید و استدلال کرد چرا بازی مهم و بزرگی هستن و میتونن تو این لیست باشن، اما Ori واقعا نکته خاصی نداره. برای همین میپرسم چرا باید در کنار Last یا مثلا Hades باشه؟
Ori همون نسخه اولش هم مظلوم واقع شد نسخه دوم موفقیت نسخه اول رو دوباره تو سطح بالا تکرار کرد و همه جوره نسبت به قبل پیشرفت کرد بازم به اون صورت تحویلش نگرفتن. در مورد Hades و قرار گرفتن تو کتگوری بهترین بازی سال کنار چند تا AAA هم باید قبول کرد که محبوبیت یـ اثر تو این جوایز به شدت اهمیت داره Hades به شکل وحشتناکی تو سطح اینترنت صدا کرد که جدای کیفیتش بیشتر بر میگشت به ستینگ و شخصیت اصلیش از اون ور یک دهم این صدا کردن رو من در مورد Ori ندیدم . چرا اصلا راه دور بخوایم بریم Among Us سال 2018 منتشر شده ولی تو دوتا کتگوری 2020 نامزد شده خلاصه مین استریم شدن یک سری IP سوای کیفیتشون صد در صد رو انتخاب ها تاثیر گذاشته و میزاره .

آخرین ویرایش:
یکی میاد بازی هایی با متا های 91،93،92 و ... رو لایق تر میدونه از بعضی دیگر از بازی ها (با میانگین نمره تا حدود 10 نمره پایینتر!) اسمش میشه ترول...
همونطور که شما میای بر اساس متا قضاوت می کنی کدوم بازی لایق تره، یکی هم میاد براساس تجربش نظرشو می گه (تفکری که در مورد ترول بکار بردی رو دارم با کامنت خودت نقد میکنم) آره می دونم گفتی که GoT گوتی محوره و کامنت قبلیتو کامل خوندم، ولی توی همین کامنتت و کامنتای قبلیت جایگاه یک بازی خیلی موفق رو با یک بازی دیگه عوض می کنی اونم با ترول کردن متاش! و می گی این دلیل منه، دلیلت قابل قبول نیست، چون P5R با متای 95 جایگاهش از همه این بازی ها بالاتره (کاملا بازی جدیدی ارائه دادن) راه دور هم نمی رم، همین FFVII R و DOOM E متای 87 دارن، می خوام بگم این شیوه درستی برای انتخاب بازی برتر نیستو خیلی بازی های دیگه هم بودن که با متای پایینتر از حد نصاب شما! توی لیست گوتی حضور داشتنو جایزه هم گرفتن.

همونطور که شما میای بر اساس متا قضاوت می کنی کدوم بازی لایق تره، یکی هم میاد براساس تجربش نظرشو می گه (تفکری که در مورد ترول بکار بردی رو دارم با کامنت خودت نقد میکنم) آره می دونم گفتی که GoT گوتی محوره و کامنت قبلیتو کامل خوندم، ولی توی همین کامنتت و کامنتای قبلیت جایگاه یک بازی خیلی موفق رو با یک بازی دیگه عوض می کنی اونم با ترول کردن متاش! و می گی این دلیل منه، دلیلت قابل قبول نیست، چون P5R با متای 95 جایگاهش از همه این بازی ها بالاتره (کاملا بازی جدیدی ارائه دادن) راه دور هم نمی رم، همین FFVII R و DOOM E متای 87 دارن، می خوام بگم این شیوه درستی برای انتخاب بازی برتر نیستو خیلی بازی های دیگه هم بودن که با متای پایینتر از حد نصاب شما! توی لیست گوتی حضور داشتنو جایزه هم گرفتن.

ترول کردن متا؟ واقعا اینکه میگم فلان بازی از نظر منتقدا هم بهتر عمل کرده میشه ترول اون یکی؟ الان متای 83 ترول داره؟ :|
P5R هم قبول دارم بازی خیلی عالی بوده و از بهترین عملکرد هارو امسال داشته بین بازیا ولی خب بازی یجور عرضه دوباره ست (با محتوای بیشتر) نمیشه به چشم یک بازی کاملا جدید باهاش برخورد کرد. بخاطر همین اسمی ازش نبردم. همونطور که ریمستر ها هیچوقت مطرح نبودن تو این برنامه
نیومدم حد نصاب متا بزارم. دارم میگم خیلی از بازی های امسال بودن که موفق تر بودن در نظر جمعی (اسمشو میخوای بزار متا، نظر منتقدا و مردم، یا هرچی) صرفا کمتر دیده شدن و داره در حق اونها اجهاف میشه...

ترول کردن متا؟ واقعا اینکه میگم فلان بازی از نظر منتقدا هم بهتر عمل کرده میشه ترول اون یکی؟ الان متای 83 ترول داره؟ :|
P5R هم قبول دارم بازی خیلی عالی بوده و از بهترین عملکرد هارو امسال داشته بین بازیا ولی خب بازی یجور عرضه دوباره ست (با محتوای بیشتر) نمیشه به چشم یک بازی کاملا جدید باهاش برخورد کرد. بخاطر همین اسمی ازش نبردم. همونطور که ریمستر ها هیچوقت مطرح نبودن تو این برنامه
نیومدم حد نصاب متا بزارم. دارم میگم خیلی از بازی های امسال بودن که موفق تر بودن در نظر جمعی (اسمشو میخوای بزار متا، نظر منتقدا و مردم، یا هرچی) صرفا کمتر دیده شدن و داره در حق اونها اجهاف میشه...
کاری به بازی های دیگه ندارم به منم مربوط نیست کی عاشق چیه، معنی نداره بگم اون بازی توی لیست اضافیه بخاطر نظر شخصیم، به یک موضوع کاملا واضح دارم اشاره می کنم، دارید می گید GoT نباید توی لیست باشه! به یک بچه هم کامنتا رو نشون بدم متوجه می شه منظورتونو! لطفا اینو برای من توضیح ندید که منظورتون چی بوده:D می تونستید شیوه بهتری برای ابراز علاقتون به یک بازی رو نشون بدیدو مثلا بگید اگه تعداد نامزدها بیشتر می شدن ORI هم می بود خوب بود، خیلی هم عالی، منم خوشحال می شدم توی لیست کنار این عناوین بزرگ بود، در عین حال هم می تونستم حرفایی بزنم که بنظر غیر منصفانه باشه و بگم خب این نظر منه و لطفا ترول نکنید، واقعا برام کاری نداره اگر می خواید شیوه بحثمون به این شکل پیش بره:D

• Like
Reactions: amir code
نه اقا من خودم تو همون دو هفته اول رفتم سراق GoT و پلاتشم کردم و از نظرم یکی از بهترین new IP های این نسل بوده و صد در صد جزو بازی های معرکه امسال بود. فقط داره گفته میشه بازی های دیگه ای بودن که بیشتر لایق بودن.
ولی اون بازیا یا پلتفرمر 2 بعدی بودن، یا یک بازی VR بوده، یا یک استراتژی واسه PC یا یک بازی سیمولاتور یا یک پلتفرم برای ساخت بازی (و حتی یک کمپین عالی) و ... . همه چیزایی بودن که کمتر دیده شدن.

وقتی رای دهندگان زیاد هستن و میگیم "نمیشه مجبورشون کرد که همه بازی های سالو بازی کرده باشن"، نتیجش میشه بازی هایی که بیشتر تو دید بودن کاندید میشن و یک سری دیگه عملا نادیده گرفته میشن... چیزی که تو اسکار هم خیلی وقته داره رخ میده (و همین مراسمم شعار FUCK THE OSCARS رو بولد کرد تو خودش :D )
تازه اوری همون متای 90ـش هم بخاطر مشکلات تکنیکی اول عرضه اش بود که یک ماه بعد برطرف شد. وگرنه راحت تا 92 و 93 میرفت:D من الان دارم یدور دیگه آپتیمایز شده اش رو روی Series X میرم. به معنای واقعی یک اثر هنریه. اونم اثری که فقط از ویدئو گیم برمیاد، نه سینما و انیمیشن و اینا. یعنی کاندید شدنش بنظرم باید مسلم بود، چه 6 تا گزینه باشه چه هفت تا. ولی خب biased mediaـه دیگه...:D

اینکه گوست جزو نامزدهای GOTY هست اصلا عجیب غریب نیست چون قبل از TGA در مراسم Golden Joystick Awards هم بیشترین نامزدی رو در کنار لست داشت
The Last of Us 2, Ghost of Tsushima Among Top Nominees in Golden Joystick Awards 2020
پس این بهونه های که میبینم متا و این حرفا خیلی وقته دیگه منطقی نیست , همین پارسال دوتا بازی متا 82 مثل کنترل و DS عجیب غریب عالی ظاهر شدن
GOT لیاقتشو داشت چون غیر از اینکه صرفا یه اثر هنری بسیار زیبا باشه خیلی نکات مثبت دیگه هم داره , در واقع یه پکیج عالی و لذت بخشه (گیم پلی فان و متنوع , گرافیک فنی و هنری زیبا , موسیقی دلنشین , داستان و شخصیت پردازی و اکت خیلی خوب , ماموریت های فرعی عالی , اتمسفر بی نظیر) در کل یه بازی بود که در تمام بخش ها کارشو خیلی خوب انجام داده بود و استدیو سازنده همچین بازی باید تحسین بشه و حقش هم هست که نامزد گوتی بشه .

Ori همون نسخه اولش هم مظلوم واقع شد نسخه دوم موفقیت نسخه اول رو دوباره تو سطح بالا تکرار کرد و همه جوره نسبت به قبل پیشرفت کرد بازم به اون صورت تحویلش نگرفتن. در مورد Hades و قرار گرفتن تو کتگوری بهترین بازی سال کنار چند تا AAA هم باید قبول کرد که محبوبیت یـ اثر تو این جوایز به شدت اهمیت داره Hades به شکل وحشتناکی تو سطح اینترنت صدا کرد که جدای کیفیتش بیشتر بر میگشت به ستینگ و شخصیت اصلیش از اون ور یک دهم این صدا کردن رو من در مورد Ori ندیدم . چرا اصلا راه دور بخوایم بریم Among Us سال 2018 منتشر شده ولی تو دوتا کتگوری 2020 نامزد شده خلاصه مین استریم شدن یک سری IP سوای کیفیتشون صد در صد رو انتخاب ها تاثیر گذاشته و میزاره .

احمد من تعجب میکنم چطور میگی به اون صورت تحویلش نگرفتن! متا بازی از 71 نقد 90 ـه، یعنی اتفاقا خیلی نمرات خوبی دادن و حسابی هم تحویلش گرفتن، حتا تو همین TGA. همه ما وقتی میخوایم از Ori یاد کنیم گرافیک فوق زیبا و موسیقی مسحور کننده اش میاد تو ذهنمون که اتفاقا Ori هم تو شاخه بهترین کارگردان هنری، هم موسیقی و همینطور بهترین بازی اکشن ادونچر نامزد شده. دیگه چطوری باید تحویل گرفته میشد که گرفته نشده؟

منتها برای بهترین بازی سال صرف یه بازی خوب و کامل و باحال بودن کافی نیست. و دقیقا سوال من از آریا و حتا خودت اینه، دقیقا Ori چه نکته خاصی داره که باعث میشه بیاد کاندید بهترین بازی سال بشه اما در حقش اجحاف کردن؟ میشه برای سایر کاندیدها استدلال کرد و گفت دلیل چی بوده، همین Hades هرکی بازی کرده معترفه چه بازی خفنی هست (و به نظر من رقیب خطرناک TLoU2 هم همین ایشونه) و حسابی هم تو اینترنت سر و صدا کرده، و این بخاطر کیفیت بازی، وقتیه یه کار ایندی تونسته انقدر تاثیر گذار ظاهر بشه دلیل خوبیه تا کاندید بهترین بازی سال بشه. یا مثلا GoT تو IP های تازه عملکرد خیلی خوبی داشت و رکورد بیشترین فروش رو هم زد، AC که کلا یه پدیده عجیب غریبه، FFVIIR ریمیک پر سر و صدایی بود و ... کلا همه این بازی ها حاوی یه نکته خیلی خاصن، و اصولا همشون بازی هایی هستن که حسابی هیجان عمومی رو برانگیختن و تونستن مطرح بشن، پس حقشونه جزو بزرگ ترین بازی های سال قرار بگیرن. و نکته همینجاست، صرفا یه بازی خوب نمیتونه بهترین بازی سال باشه، باید یه چیز بیشتر داشته باشه، تکون بده صنعت رو، یه حرف جدیدی بزنه، یه هایپی راه بندازه، جریانی رو آغاز کنه و ... وگرنه که مثلا Dreams هم بازی خوبی بود، متا خوبی گرفت، عجیب غریبم بود و باهاش کارهای جالبی ساختن، ولی در حد بهترین بازی سال... نه واقعا نیست. شاید بعدا یه سری سایت با یه سری سلایق خاص GotY انتخابش کنن اما پر واضحه اینجا شانسی برای خود نمایی نداشت.

چرا آریا؟ جدی میپرسم!

ori بازی خوبی بود، بخصوص تو این برهوت نداشتن انحصاری بزرگ، مثل یه فرد یک چشم تو سرزمین کورها خوبم سر و صدا کرد، اما واقعا در کدوم زمینه میشه با بازی هایی که نامزد شدن مقایسه اش کرد؟ چون اگه دقت کنیم بازی هایی که نامزد بهترین بازی سال میشن همیشه باید یه چیزی بیشتر از صرفا خوب بودن داشته باشن. میشه در خصوص همه بازی های لیست یه نکته خیلی خاص رو دید و استدلال کرد چرا بازی مهم و بزرگی هستن و میتونن تو این لیست باشن، اما Ori واقعا نکته خاصی نداره. برای همین میپرسم چرا باید در کنار Last یا مثلا Hades باشه؟
من از نظر کیفیت کمتر بازی‌ای رو مثل مجموعه Ori توی اون سبک می‌دونم. :D تا امروز انواع و اقسام بازی‌های مترویدونیای دوبعدی رو تجربه کردم و واقعاً لذتی که Ori برام داشته یه چیز دیگه بوده. یعنی از اون چیزهایی هست که واقعاً سخت می‌تونم ازشون ایرادی بگیرم و توی تک‌تک زمینه‌ها عالی هستن.
در مورد GOTY هم موضوع اینه که خیلی وقت‌ها نامزدها و برنده‌ها کار خیلی عجیب غریب و تازه‌ای نمی‌کنن که بگیم Ori از این نظر عقب‌تر از بقیه هست. مثلاً همین امسال Hades رو من نسخه Early Accessـش رو تجربه کردم و خیلی هم خوشم اومد و بازی باکیفیته، ولی چیز انقلابی و عجیبی توش ندیدم و به نظرم نمیشه گفت چون بازی خیلی محبوب شد، پس حقش نامزدی هست ولی Ori نه. یا FFVIIR نمی‌دونم چه دستاورد جدیدی داره (بازیش نکردم :D).
یا بریم سال قبل، مثلاً RE2 چه نکته ویژه‌ای داشت که نامزد بشه؟ یه بازی باکیفیت و خوش‌ساخت بود، نه یه چیز خاص و متفاوت. خیلی مثال‌های دیگه هم از سال‌های مختلف میشه زد که بازی‌های بزرگی بودن، ولی ویژگی جدیدی وارد این صنعت نکردن که بگیم حقشون بوده نامزد GOTY بشن ولی فلان بازی باکیفیت حقش نبوده، چون نکته خاصی نداشته. یعنی منظورم اینه که اتفاقاً اکثر بازی‌هایی که نامزد GOTY میشن یا جایزه می‌گیرن، نکته خیلی خاصی نداشتن. بازی‌های باکیفیت و درجه یکی بودن که همون استانداردهای قبلی رو ادامه دادن و چیز عجیبی بهش اضافه نکردن که حالا به Ori گیر بدیم که باید حتماً یه چیز خاصی داشته باشه. :دی

بهترین‌ بازی‌ سال‌ که‌ قطعا‌ حق‌ لست‌ اف‌ اس‌ پارت ۲ هست،‌ بازی‌ ای‌ با‌ این‌ پروداکشن‌ ولیو‌ بالا‌ و‌ اینهمه‌ نکات‌ ریز‌ و درشت‌ حقشه‌ که‌ بهترین‌ بازی‌ بشه.
ولی‌ واقعا‌ حق‌ doom بود‌ که‌ توی‌ بهترین‌ کارگردانی‌ و‌ بهترین‌ کارگردانی‌ هنری‌ هم‌ قرار‌ بگیره. نمیدونم‌ چرا‌ نیست‌ واقعا؟
هاف‌ لایف‌ هم‌ خیلی‌ معلوم‌ بود‌ که‌ اقبالی‌ نداره‌ توی‌ این‌ مراسم،‌ چون‌ نسخه‌ vr داره‌ فقط‌ و‌ خیلیا‌ تجربه‌ ش‌ نکردن،‌ ولی‌ واقعیت‌ اینه‌ که‌ یک‌ پدیده‌ بود‌ مثل‌ همیشه ،‌ با‌ اینکه‌ من‌ به‌ داستان‌ بازی‌ خیلی‌ نقد‌ دارم‌ ولی‌ کیفیت‌ بازی‌ توی‌ یه‌ سطح‌ عجیب‌ غریبیه.
در‌ کل‌ من‌ از‌ انتخاب‌ ها‌ چندان‌ راضی‌ نیستم‌ امیدوارم‌ برنده‌ ها‌ حداقل‌ راضی‌ کننده‌ باشه‌ برام.

خیلی دوس داشتم به گاو رای بدم ولی می دونم این مگاتن رو سونی می ذاره برای ایونت خودش، به نمایش گیم پلی HZD نیمچه امیدی دارم(دل خوشک:D) ولی چیزی که بدجور منتظرشیم و امید داریم منو جمع کثیری از دوستان سایلنت هیله :D به هاگوارتز هم رای دادم عجیب خاطره سازی کرد

آخرین ویرایش:
من که آبم با این مراسم و جوایز تو یه جوب نمی‌ره اما:

- به خاطر جوی که اطراف پارت 2 شکل گرفت، اگه بگم دوست ندارم گوتی بشه دروغ گفتم.
- به نظرم نبودن بازی‌ای مثل Dreams تو این لیستها غافلگیرکننده نیست، اما ناامیدکننده چرا.
- GoTs بازی خیلی خوبی بود و نکات مثبت خیلی زیادی داشت، و نمی‌خوام بگم اورریتده چون کانسپت "اورریتد" بودن برام نامفهومه، اما به شخصه به اندازه‌ی توجه و علاقه‌ای که بهش ابراز می‌شه باهاش حال نکردم. ولی برای Sucker Punch خوشحالم و امیدوارم همینطوری پیشرفت کنن.‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or